خبر ۱۳۹۷/۰۴/۲۵ ۰۶:۲۸ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
وزیر کشور ترکیه اعلام کرد:

دوتن از فرماندهان بلندپایه پ.ک.ک کشته شدند

سرویس ترکیه - سلیمان سویلو، وزیر کشور ترکیه در اظهاراتی عنوان کرد: مهمت یاکیشیر و باریش چوشکون رهبران PKK در مناطق حاشیه دریای سیاه کشته شده اند.

به گزارش کردپرس به نقل از شبکه تلویزیونی NTV ترکیه، سلیمان سویلو، وزیر کشور ترکیه با اشاره به عملیات اخیر نیروهای ژاندارمری ترکیه علیه پ.ک.ک در حاشیه دریای سیاه عنوان کرد: نام "عرن بلبل" را بعد از این می توانیم با خیال راحت گرامی بداریم زیرا کسانی که او را به قتل رسانده بودند در جهنم هستند. مهمت یاکیشیر و باریش چوشکون رهبران PKK در منطقه حاشیه دریای سیاه کشته شده اند.

همچنین در بیانیه ای که از سوی وزارت کشور ترکیه منتشر شده است با اشاره به کشته شدن 2 فرمانده PKK/KCK عنوان شده است: مهمت یاکیشیرو لونت دایانکه از فرماندهان PKK در داخل ترکیه که در لیست قرمز وزارت کشور ترکیه بودند در یک عملیات موفقیت آمیز کشته شدند.

کد خبرنگار: 30102

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.