حمله خمپاره ای PKK به مواضع ارتش ترکیه در حکاری 3 کشته و 2 زخمی به جا گذاشت
سرویس ترکیه - در اثر حمله خمپاره ای نیروهای PKK به مواضع نیروهای نظامی ارتش ترکیه در منطقه حکاری 3 نیروی نظامی ارتش ترکیه کشته و 2 تن دیگر نیز زخمی شده اند.
به گزارش کردپرس به نقل ازشبکه تلویزیونی NTV، ستاد فرماندهی نیروهای مسلح ترکیه در بیانیه ای اعلام کرده است: در اثر حمله خمپاره ای نیروهای PKK به مواضع نیروهای نظامی ارتش ترکیه در منطقه حکاری 3 نیروی نظامی ارتش ترکیه کشته و 2 تن دیگر نیز زخمی شده اند.
در این بیانیه آمده است: در تاریخ 3 ژوئن 2018، نیروهای وابسته به PKK حمله خمپاره ای را علیه نیروهای نظامی ارتش ترکیه که در مرزهای شمال عراق در محدوده شمدینلی استان حکاری مستقر بودند صورت داده است. در حالی که 3 نیروی نظامی بعد از انتقال به بیمارستان جان خود را از دست داده اند مداوای 2 تن دیگر همچنان ادامه دارد.
کد خبرنگار: 30102
دیدگاه کاربران