دانش آموز دختر 18 ساله نامزد حزب عدالت و توسعه در انتخابات پارلمان ترکیه شد
به گزارش کردپرس به نقل از تلویزیون NTV، الیف نور بایرام دختر 18 ساله متولد کوچاعلی، از سوی حزب عدالت و توسعه به عنوان نامزد 27مین دوره انتخابات پارلمان ترکیه از حوزه انتخاباتی کوچاعلی در ردیف 11. قرار گرفت.
الیف نور بایرام در اظهاراتی با تشکر از رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه عنوان کرد: بسیار خوشحال و هیجان زده هستم. از این که این فرصت برای ما جوانان به وجود آمده است کمال تشکر را دارم. ما جوانان بسیار تلاش خواهیم کرد. انشاالله در 24 ژوئن مانند هر زمان دیگر سربلند به راه خود ادامه خواهیم داد.
الیف نور بایرام متولد سال 2000 میلادی دانش آموز کلاس آخر دبیرستان فنی و مهندسی کوچاعلی است. وی جوان ترین نامزد حزب عدالت و توسعه در انتخابات پارلمان ترکیه می باشد.
لازم به ذکر است، روزِرین آکتاش دیگر جوان 18 ساله از دیاربکر ترکیه است که از حزب دموکراتیک خلق ها در انتخابات ثبت نام کرده است.
کاهش سن نمایندگان پارلمان ترکیه از 25 سال به 18 سال یکی از طرح های حزب عدالت و توسعه در اصلاحیه قانون اساسی ترکیه بود که با مخالفت های گسترده ای روبه رو شده بود.
کد خبرنگار: 30102
دیدگاه کاربران