خبر ۱۳۹۶/۱۱/۰۲ ۰۷:۵۱ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
مدیر مرکز مطالعات خاورمیانه دانشگاه اکلاهما:

آمریکا از نیروهای کُرد سوریه برای پیشبرد سیاست خود در سوریه استفاده می کند

سرویس جهان- پروفسور جاشوا لاندیس می گوید آمریکا از نیروهای کرد سوریه برای پیشبرد سیاست جدید خود در سوریه که همانا جلوگیری از نفوذ روسیه و دیگر کشورهاست استفاده ابزاری می کند.

به گزارش کردپرس، جاشوا لاندیس ناظر تحولات سوریه و مدیر مرکز مطالعات خاورمیانه در دانشگاه اوکلاهما به روزنامه واشنگتن تایمز گفت: آمریکا می خواهد از نیروهای عمدتا کرد سوریه دموکراتیک به عنوان سپری در برابر نفوذ روسیه و دیگر کشورها در سوریه و جلوگیری از کنترل آنها بر میادین نفت و گاز در شمال سوریه استفاده کند.

وی در مصاحبه دیگری با راشا تودی گفت: تغییر سیاست آمریکا در سوریه و اصرار بر ادامه حضور واشنگتن در این کشور و آموزش و تجهیز نیروهای کرد سوریه مهم ترین عامل تهاجم اخیر ترکیه به منطقه عفرین در شمال سوریه بوده است.

این کارشناس مسائل سوریه با اشاره به حملات هوایی و زمینی ترکیه به عفرین گفت: آمریکا با شرایط دشوارتری روبه رو می شود و متحدان کرد واشنگتن خواهند دید که آمریکا آنها را تنها گذاشته است.

کد خبرنگار: 40101

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.