مواد مخدر یک تهدید فعال، اما آرام و پنهان است
به گزارش کردپرس، سردار "ناصر اصلانی" در دومین جلسه فرعی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر در شهرستان ماکو که در حضور فرماندار شهرستان و مسئولان ادارات و نهادها برگزار شد، با تاکید بر میزان خطر و تهدید مواد افیونی برای زندگی بشر، گفت: این پدیده شوم کمتر از تروریسم و سلاح های شیمیایی و میکروبی در جهان نیست.
وی مواد مخدر را به عنوان یک تهدید عمل کننده و فعال اما آرام و پنهان دانست و افزود: این معضل حیات بشر را به نابودی کشانده و بیشتر از هر سلاح کشنده و غیرفعال، عمل کرده است.
این مقام انتظامی اظهار داشت: مهم ترین آسیب اجتماعی کشور معضل موادمخدر است که از حیث تعداد افراد معتاد و هم از حیث پیچیدگی و رهایی از آن یکی از مهم ترین آسیب های اجتماعی کشور محسوب می شود.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان، اعتیاد را عامل بروز بسیاری از آسیبهای اجتماعی و نابسامانی های خانوادگی و فردی عنوان کرد و افزود: محیط و جامعه ای که فرد معتاد در آن زندگی می کند و نیز عدم توجه پدر و مادر به چگونگی تربیت فرزندان، نبودن نظارت های لازم و ضروری از جهات رفتاری، عدم توجه به رشد روانی و سالم فرزندان، اعتیاد پدر و یا مادر و کمبودهای عاطفی فرزندان در اعتیاد فرزند یا فرزندان نقش به سزایی دارند.
فرمانده انتظامی استان آذربایجان غربی در پایان با تاکید بر بررسی ابعاد مختلف و اندیشیدن راه حل هایی برای ریشه کن کردن پدیده شوم اعتیاد و مصرف مواد مخدر، پیشگیری اجتماعی را از جمله راهکارهای پیشگیرانه از مصرف موادمخدر دانست و خاطرنشان کرد: با انجام برنامه های اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، رفاهی و ... و درمان نارسایی های اجتماعی و بالا بردن ارزش های اجتماعی و اخلاقی شرایط یک منطقه و نیز وضعیت مجرمان اعتلا یافته و این روند به کاهش میزان جرم منجر شود.
دیدگاه کاربران