خبر ۱۳۹۶/۰۸/۰۷ ۱۹:۲۹ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
مقام ارشد وزارت امور خارجه سوریه:

رقه هنوز آزاد نشده است/ رقه زمانی آزاد خواهد شد که به کنترل دولت مرکزی درآید

سرویس سوریه – یک مقام ارشد وزارت امور خارجه سوریه عنوان کرده است: شکست داعش در رقه به معنی آزادی رقه نبوده و رقه زمانی آزاد خواهد شد که به کنترل دولت مرکزی درآید.

به گزارش کردپرس به نقل از اسپوتنیک، یک مقام ارشد وابسته به وزارت امور خارجه سوریه امروز در اظهاراتی با اشاره به عملیات های اخیر آزادسازی رقه به عنوان پایتخت داعش از اشغال این گروه تروریستی اعلام کرد شهر رقه هنوز آزاد نشده است.

این مقام سوری در شرایطی این اظهارات را مطرح کرد که شهر رقه، پایتخت خلافت خود خوانده دولت اسلامی عراق و شام (داعش)، توسط نیرو‌های ارتش دموکراتیک سوریه از دست این گروه تروریستی آزاد شده است.

وی در ادامه سخنان خود افزوده است: ادعای آمریکا مبنی بر آزادی رقه از دست داعش،‌ تنها برای منحرف کردن افکار عمومی جهان از جنایات ائتلاف بین‌المللی و متحدانش در الرقه، مطرح شده است. تنها زمانی رقه آزاد شده است که دولت مرکزی کنترل این شهر را به دست بگیرد.

کد خبرنگار: 30102

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.