نماینده حزب دمکرات کردستان در شورای استان کرکوک:
برگزاری همه پرسی در شهر حویجه پس از آزادسازی آن امکان پذیر است
سرویس عراق و اقلیم کردستان - عضو شورای استان کرکوک از لیست حزب دمکرات کردستان (پارتی) از امکان برگزاری همه پرسی استقلال اقلیم کردستان در شهر حویجه پس از آزادسازی آن از قبضه گروه تروریستی داعش خبر داد.
به گزارش کردپرس، محمد کمال در گفتگو با پایگاه خبری «بغداد الیوم» گفت: همه پرسی اقلیم کردستان را در شهر حویجه از توابع استان کرکوک و مناطق دیگری که تحت اشغال گروه ترویستی داعش هستند، پس از آزادسازی آن ها، می توان برگزار کرد.
کمال افزود: شورای استان کرکوک در نشست اخیر خود برای تصویب برگزاری همه پرسی اقلیم کردستان در استان کرکوک به برگزاری این همه پرسی در شهر حویجه و دیگر مناطق تحت سیطره داعش اشاره نکرده؛ چرا که سرنوشت این مناطق به دلیل نامشخص بودن آغاز عملیات نیروهای عراقی برای آزاد سازی آن ها ، همچنان مبهم است.
وی تاکید کرد که امکان مشارکت اهالی شهر حویجه چه آزادسازی آن قبل از بیست و پنجم سپتامبر جاری و چه پس از آن صورت گیرد، همچنان وجود دارد.
کد خبرنگار: 20103
دیدگاه کاربران