محل قرارگیری بنر تبلیغاتی (728x90)
خبر ۱۴۰۱/۰۶/۰۵ ۰۹:۵۷ زمان مطالعه: 2 دقیقه (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

پیشرفت ۶۰ درصدی تهیه نقشه های زمین شناسی در کردستان

مدیرکل زمین شناسی و اکتشافات معدنی کردستان از پیشرفت 60 درصدی تهیه نقشه های زمین شناسی در استان خبر داد.

به گزارش کرد پرس، مهدی مرادی در گفت و گو با خبرنگاران، گفت: در راستای طرح تحول زمین شناسی و اکتشاف معادن کشور بیش از ۱۵ هزار کیلومتر مربع مساحت کردستان را تحت پوشش مطالعات زمین شناسی در مقیاس یک پنجاه هزارم قرار داده ایم و لایه های زمین شناسی، اکتشافات چکشی و لایه اکتشافات ژئوشیمیایی در حال انجام و تهیه است و هم اکنون بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی افزود: سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور اهداف و برنامه های خود را در قالب طرح تحول در استان های مختلف اجرا می کند و بعد از بیرجند که به صورت پایلوت اجرا شد، استان کردستان اولین استان کشور است که این طرح از اردیبهشت سال جاری شروع و در حال اجرا است.

مدیرکل زمین شناسی و اکتشافات معدنی کردستان درباره اهداف و مزایای انجام طرح تحول زمین شناسی و اکتشاف معادن کشورف اظهار کرد: علاوه بر کاهش هزینه ها یکی از اهداف این طرح انتقال تجربه از کارشناسان با تجربه سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور به کارشناسان جوان و تربیت نیروهای جوان بومی است.

مرادی ادامه داد: همچنین کارگاه آموزشی روش های نوین تهیه نقشه های ژئوشیمی و اقتصادی بر مبنای استاندارد مقیاس یک پنجاه هزارم به صورت تئوری و بازدید صحرایی در سنندج آغاز به کار کرده و طی ۹ روز در سه شهرستان سنندج، سقز و مهاباد ادامه دارد.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
(۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.
دستیار هوشمند خبر
خبرهای تازه و مهم را سریع مرور کنید