تداوم اعتراضات مردمی در قامشلو؛ شهروندان علیه گرانی و قطعی برق به خیابان آمدند

سرویس سوریه - ده‌ها نفر از ساکنان شهر قامشلو در کردستان سوریه در اعتراض به افزایش بهای برق، قطعی‌های مکرر و وخامت شرایط اقتصادی دست به تجمع زدند و خواستار رسیدگی فوری مسئولان به مشکلات معیشتی شدند.

به گزارش کردپرس، شهروندان شهر قامشلو در کردستان سوریه امروز بار دیگر با برگزاری تجمع اعتراضی و حمل پلاکاردهایی، نارضایتی خود را نسبت به بحران اقتصادی و شرایط دشوار زندگی اعلام کردند.

به نوشته آژانس خبری هاوار، معترضان در میدان شهید روبار این شهر گرد هم آمدند و با در دست داشتن پلاکاردهایی با شعارهایی از جمله «نه به افزایش بهای برق» و «نه به قطع برق»، خواستار بهبود وضعیت اقتصادی و ارائه خدمات اساسی شدند.

شرکت‌کنندگان در این تجمع همچنین از مسئولان دولت موقت سوریه خواستند برای حل مشکلات موجود و کاهش فشارهای اقتصادی بر شهروندان مداخله کرده و راهکارهای عملی ارائه دهند.

معترضان در پلاکاردهای خود بر ضرورت کاهش قیمت مواد غذایی و سوخت و نیز بهبود خدمات عمومی تأکید کردند. آنان وضعیت کنونی زندگی را «بحرانی» توصیف کرده و اعلام کردند شرایط موجود به‌طور مستقیم زندگی خانواده‌ها را تحت تأثیر قرار داده است.

پس از تجمع در میدان، معترضان به سمت بازار شهر حرکت کردند و اعتراض خود را ادامه دادند.

شرکت‌کنندگان همچنین هشدار دادند که در صورت بی‌توجهی به مطالباتشان، اعتراضات به‌صورت روزانه ادامه خواهد یافت و تا زمان تحقق خواسته‌هایشان متوقف نخواهد شد.

کد مطلب 2796594

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha