با دولت موقت سوریه درباره ادغام نیروها به توافق اولیه دست یافتیم

سرویس سوریه - «مظلوم عبدی» فرمانده کل SDF ضمن اشاره به تداوم گفت‌وگوها با دولت موقت سوریه، اعلام کرد که با مقامات دولت موقت سوریه درباره سازوکار ادغام نیروهای کُرد در وزارتخانه‌های دفاع و کشور سوریه به توافق اولیه رسیده‌اند.

به گزارش کردپرس، «مظلوم عبدی» فرمانده کل نیروهای دموکراتیک سوریه (SDF) در گفت‌وگویی اعلام کرد که توافق اولیه‌ای با دولت مرکزی سوریه درباره سازوکار ادغام نیروهایش در وزارتخانه‌های دفاع و کشور حاصل شده است. او همچنین اشاره کرد که در حال حاضر گفت‌وگو میان دو طرف در دمشق ادامه دارد.

«مظلوم عبدی» فرمانده کل SDF، در گفت‌وگو با خبرگزاری فرانسه از توافق اولیه با دولت موقت سوریه درباره فرایند ادغام نیروهای SDF و آسایش در وزارتخانه‌های دفاع و کشور سوریه خبر داد.

مظلوم عبدی همچنین تاکید کرد که گفت‌وگو با مقامات دمشق در حال حاضر نیز ادامه دارد.

شایان خاطر است که مظلوم عبدی و احمد شرع در دهم مارس سال جاری این توافق را مطرح کرده بودند؛ توافقی که شامل چند بند بود و مهم‌ترین آن، یکپارچه‌سازی نهادهای مدنی و نظامی وابسته به مدیریت خودگردان کُردها در چارچوب نهادهای دولتی سوریه تا پایان سال جاری بود.

اما اختلاف نظر میان دو طرف درباره نحوه اجرای این توافق، باعث توقف روند آن شد.

کد مطلب 2789673

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha