خبر ۱۴۰۲/۱۲/۲۰ ۰۷:۲۹ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
نماینده اتحادیه میهنی کردستان در مجلس عراق :

دلیل تاخیر در ارسال بودجه پرداخت حقوق کارکنان اقلیم کردستان توسط بغداد به اربیل، بررسی دقیق و جامع اطلاعات کارکنان است

سرویس عراق و اقلیم کردستان- نماینده اتحادیه میهنی کردستان در مجلس عراق،  دلیل تاخیر در ارسال بودجه پرداخت حقوق کارکنان اقلیم کردستان توسط بغداد به اربیل را بررسی دقیق و جامع اطلاعات ارائه شده از سوی اربیل به دولت فدرال درخصوص کارکنان اقلیم، اعلام کرد.

به گزارش کردپرس، غریب احمد در گفتگو با خبرگزاری «بغداد الیوم» با اشاره به اینکه لیست‌هایی که دولت اقلیم کردستان در اختیار دولت فدرال قرار داده است، حاوی تمام اطلاعات مربوط به کارکنان است و نیازمند حسابرسی کامل و جامع است، افزود:ارسال مبلغ 618 میلیارد دینار توسط بغداد به اربیل ظرف دو روز آینده بدون تاخیر انجام خواهد گرفت.

وی تصریح کرد: فهرست های حاوی اطلاعات مربوط به کارکنان اقلیم کردستان کامل  هستند و بغداد به فهرست های مجددی در این خصوص نیاز ندارد.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.