به گزارش کرد پرس، حجت الاسلام برومند رازیانی در جمع خبرنگاران، گفت: سال گذشته در مجموع ۱۷۰ هزار محفل قرآنی در کشور برگزار شد که از این تعداد، بیش از پنج هزار محفل در استان کردستان برپا شد و با توجه به جمعیت استان، این آمار قابل توجه است.
وی با بیان اینکه طرح «زندگی با آیه ها» از چهار سال پیش با هدف تبیین کاربردی آیات قرآن آغاز شده است، افزود: در این طرح تلاش شده آیاتی که متناسب با نیازهای جامعه امروز و قابل فهم برای عموم مردم است، پس از جلسات کارشناسی انتخاب و در قالب های متنوع ارائه شود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان اهداف کلان این پویش را تشریح کرد و اظهار کرد: رساندن پیام طرح به ۵۰ میلیون نفر، تغییر نگرش ۳۰ میلیون نفر و حفظ و کاربردی سازی ۲۰۰ آیه قرآن برای ۱۰ میلیون نفر در افق سه ساله از اهداف اصلی این برنامه است.
حجت الاسلام رازیانی با اشاره به نقش آفرینی مردم در اجرای این طرح، ادامه داد: سال گذشته ۱۲۰ هزار نفر در کشور به عنوان سفیران ‘زندگی با آیه ها’ فعالیت داشتند و امسال نیز تاکنون حدود چهار هزار نفر در استان کردستان به این جمع پیوسته اند.
وی یادآور شد: این سفیران با برگزاری جلسات خانگی قرآن، تولید محتوا، فعالیت در فضای مجازی و دعوت دیگران، در ترویج مفاهیم قرآنی مشارکت دارند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان از استقبال گسترده مردم از آموزش های این طرح خبر داد و بیان کرد: در سال نخست بیش از ۷۲ هزار نفر و در سال دوم بیش از ۷۴ هزار نفر در آزمون پایانی شرکت کرده و موفق به دریافت گواهینامه شدند و پیش بینی می شود این آمار امسال افزایش یابد.
حجت الاسلام رازیانی با اشاره به تولید محصولات فرهنگی و رسانه ای در این پویش، گفت: امسال بیش از ۲۷ جلد کتاب برای گروه های مختلف سنی تولید شده و همچنین کلیپ، پویانمایی، طرح های گرافیکی، سخنرانی و محتوای رسانه ای متنوع در اختیار مخاطبان قرار گرفته است.
وی از راه اندازی اپلیکیشن اختصاصی «زندگی با آیه ها» خبر داد و افزود: این نرم افزار امکان دسترسی به تفسیر آیات، شرکت در مسابقات، ثبت فعالیت های قرآنی و دریافت گواهینامه را فراهم کرده است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان با تأکید بر نقش رسانه ها، اظهار کرد: بدون مشارکت رسانه ها تحقق اهداف این طرح ممکن نیست و امیدواریم با همراهی همه دستگاه ها و مردم، گام های مؤثری در جهت تحقق جامعه ای با سبک زندگی قرآنی برداشته شود.

نظر شما