محل قرارگیری بنر تبلیغاتی (728x90)
خبر ۱۴۰۲/۱۰/۳۰ ۰۹:۳۲ زمان مطالعه: 1 دقیقه (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

۴۳ کیلومتر عملیات اصلاح و توسعه شبکه فاضلاب کردستان اجرا شد

مدیرعامل شرکت آبفا کردستان گفت: در سال جاری ۴۳ و ۲۹۱ کیلومتر عملیات اصلاح و توسعه شبکه ها و خطوط جمع آوری و انتقال فاضلاب در شهرهای و روستاهای استان اجرا شده است.

به گزارش کرد پرس، محمد فرهاد گفت: در راستای ارتقای شاخص های بهره مندی از خدمات فاضلاب، با هدف جلب رضایتمندی مردم اقدامات کمی و کیفی مختلفی توسط شرکت آبفا کردستان در سالجاری انجام شده است.

وی اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۱۷.۴۸ کیلومتر عملیات توسعه شبکه های جمع آوری فاضلاب در استان اجرا شده که این شاخص در شهرها ۱۵.۶۸ کیلومتر و در روستاها ۱.۸ کیلومتر بوده است.

مدیرعامل شرکت آبفا کردستان افزود: در این مدت ۲۱ کیلومتر عملیات اصلاح و بازسازی شبکه های جمع آوری فاضلاب در شهرهای استان اجرا شده است.

فرهاد ادامه داد: در سال جاری تاکنون ۴.۷۸۱ کیلومتر عملیات توسعه خطوط انتقال فاضلاب در استان اجرا شده که ۳.۵۸۱ کیلومتر در بخش شهری و ۱.۲ کیلومتر در بخش روستایی بوده است.

وی یادآور شد: این تدابیر در راستای ایفای رسالت های شرکت آبفا و با هدف حفظ و حراست از محیط زیست و نیز توجه به سلامت آحاد جامعه در روستاها و شهرهای استان است.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
(۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.
دستیار هوشمند خبر
خبرهای تازه و مهم را سریع مرور کنید