خبر ۱۳۹۹/۱۲/۲۱ ۰۸:۱۱ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
عضو فراکسیون فتح در مجلس عراق خبرداد؛

نقشه ترکیه برای انجام عملیات نظامی در خاک عراق

سرویس عراق و اقلیم کردستان – یک عضو ائتلاف فتح در مجلس عراق تأکید کردترکیه برای انجام حملات و عملیات نظامی در داخل عراق برنامه ریزی می کند و باید دولت در داخل و خارج برای متوقف کردن اقدامات ترکیه و جلوگیری از تجاوز آن اقدام کند.

به گزارش کرد پرس به نقل از المعلومه، "محمد الشبکی" در این باره گفت: ترکیه درصدد حمله به شنگال است، به ویژه اینکه این کشور در زمینه عملیات نظامی اش در شمال عراق به بهانه مبارزه با پ.ک.ک ناموفق بوده است.

الشبکی افزود: ترکیه برای انجام عملیات زمینی در عراق برنامه ریزی می کند و مردم شنگال و دولت عراق حق دارند برای مقابله با تهدیدات ترکیه مبنی بر انجام عملیات نظامی زمینی، اقداماتشان را انجام دهند.

این نماینده استان نینوا در مجلس عراق تأکید کرد: دولت عراق باید از طریق اتخاذ اقدامات امنیتی در شنگال و استقرار نیروهایش با هدف تأمین امنیت منطقه در مقابل تحرکات ترکیه، در این زمینه اقدام نماید. همچنین در صحنه بین الملل نیز برای محکوم و وادار کردن ترکیه به عدم دخالت یا نقض حاکمیت عراق یا انجام عملیات نظامی در شمال این کشور تلاش کند.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.