به گزارش کُرد پرس به نقل از روابط عمومی اداره کل زندان های کردستان، باقر بهاری اظهار کرد: ۲ جوان بیجاری محکوم به قتل عمد که چند وقتی است حکم قصاص آنها صادر شده است و خانواده های مقتولین در مراحل اداری انجام قصاص بودند، با ورود بیرق متبرک رضویی به شهرستان و زیارت این پرچم در زندان بیجار، توسط اولیای دم بخشوده شدند.
وی افزود: یکی از این جوانان محکوم به قتل عمد، سال گذشته مرتکب قتل یک جوان دیگر شده بود و دیگری هم یک جوان که مرتکب قتل یک سالخورده شده بود، با توجه به محتویات پرونده و اعتراف به قتل، محکوم به قصاص شده بودند.
مدیرعامل انجمن حمایت از انجمن زندانیان شهرستان بیجار ادامه داد: به برکت حضور خادمین آستان قدس رضوی و بیرق بارگاه ملکوتی امام رضا (ع)، ۲ خانواده بیجاری به عشق و حرمت نام امام رضا (ع) از قصاص قاتلین خود گذشتند.
رئیس زندان بیجار هم در این رابطه بیان کرد: همزمان با دهه کرامت و نزدیک شدن به میلاد باسعادت غریب الغربا امام علی ابن موسی الرضا( ع) زندان شهرستان بیجار میزبان بیرق نورانی امام هشتم و خادمان آن امام همام بود.
رجبپور یادآور شد: بیرق مکرم امام هشتم با همراهی خادمان حرم امروز در زندان بیجار مهمان پرمهر عاشقان آن حضرت بود و حضور گرم و صمیمی خادمان حرم با استقبال شایسته مسوولین، کارکنان و زندانیان بیجار همراه شد.
وی گفت: به برکت و یمن حضور با شکوه بیرق مکرم امام رافت علی ابن موسی الرضا و با احترام به این حضور ارزشمند با همراهی خادمان حرم آن حضرت در زندان، شکات ۲ زندانی محکوم به قصاص با گذشت مهربانانه و با تاسی از رافت رضوی زمینه آزادیشان از این مرکز فراهم شد.
رئیس زندان بیجار اظهار کرد: مراسم استقبال از بیرق امام همام با همراهی مسئولان شهر از جمله امام جمعه بیجار، فرمانده سپاه و رییس ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان بیجار همراه شد.

نظر شما