خبر ۱۳۹۹/۰۷/۱۳ ۲۰:۱۸ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
وزیر خارجە عراق خبر داد؛

اقدامات دولت عراق برای متوقف ساختن حملات به منطقه سبز و فرودگاه بغداد

سرویس عراق و اقلیم کردستان – "فؤاد حسین" وزیر امور خارجه عراق در گفتگوی تلفنی با "هایکو ماس" همتای آلمانی اش درباره روابط دو کشور و همچنین تصمیم اولیه دولت آمریکا برای بستن سفارتش در بغداد گفتگو کردند.

به گزارش کرد پرس به نقل از عین العراق نیوز، فؤاد حسین در این تماس تلفنی درباره تصمیم اخیر دولت آمریکا اظهار نگرانی و تأکید کرد: اگرچه تصمیم مذکور، یک موضوع حاکمیتی مربوط به دولت ایالات متحده آمریکا است، اما به این موضوع ممکن است به نتایجی بینجامد که به نفع ملت عراق نخواهد بود.

وزیر امور خارجه عراق افزود: دولت عراق برای متوقف کردن حملات به منطقه سبز و فرودگاه بغداد، اقدامات دیپلماتیک، امنیتی، سازمانی و سیاسی را انجام داده است و در آینده نزدیک نتایج ملموسی به دست خواهد آمد.

طرفین همچنین احتمالات مختلف مربوط به حوادث و وضعیت هیأت های دیپلماتیک در بغداد را بررسی و بر اهمیت ادامه تبادل نظر و تعامل برای یافتن راه حل هایی برای بحران کنونی تأکید کردند.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.