خبر ۱۳۹۸/۱۰/۱۴ ۱۶:۲۵ زمان مطالعه: 2 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

تاکید برهم صالح و ماکرون بر جلوگیری از تبدیل عراق به صحنه درگیری دیگران

سرویس عراق و اقلیم کردستان - روسای جمهوری عراق و فرانسه بر لزوم جلوگیری از تبدیل عراق به صحنه اختلاف و درگیری میان طرف های مختلف تاکید کردند.

به گزارش کردپرس به نقل از بغداد الیوم، پایگاه اطلاع رسانی نهاد ریاست جمهوری عراق عصر امروز (شنبه) با صدور بیانیه ای اعلام کرد که برهم صالح، رئیس جمهوری این کشور یک تماس تلفنی از امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه دریافت کرده و در جریان آن نیز دو طرف در رابطه با تحولات پرشتاب در عراق و منطقه تبادل نظر کردند.

بنا بر آن چه در این بیانیه آمده، صالح در گفت و گوی تلفنی با ماکرون ضمن ابراز قدردانی عراق از پشتیبانی کشورهای دوست به عنوان یک طرف اصلی که از ضرورت های ثبات در منطقه حمایت می کند، تاکید کرد که کشورش می خواهد یک عامل ثبات و توافق در منطقه و جهان باشد و اجازه ندهد جنگ و درگیری به داخل خاک آن کشیده شود یا این که به صحنه اختلافات تبدیل گردد.

رئیس جمهوری عراق همچنین خاطر نشان ساخت که اولویت برای کشورش و جامعه بین المللی، حفاظت از حاکمیت، تکمیل پیروزی علیه تروریسم و بازسازی مناطق مختلف هستند.

رئیس جمهوری فرانسه نیز به نوبه خود ضمن تاکید بر اهتمام کشورش به ثبات عراق و حاکمیت و تمامیت ارضی آن، اعلام کرد که ثبات در خاور میانه ایجاب می کند برای دور ساختن این کشور از پیامدهای بحران های بین المللی و منطقه ای تلاش شود.

ماکرون همچنین تاکید کرد که همگان باید از تبدیل عراق به صحنه درگیری و جنگ با طرف های متخاصم در بحران های بین المللی تلاش کنند و شرکای این کشور نیز به پشتیبانی از دولت و نهادهای آن در راستای محافظت از امنیت و حاکمیت ادامه دهند.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.