تاکید کوسرت رسول بر تعمیق روابط با حزب دمکرات
به گزارش کردپرس به نقل از سایت خبری خندان، کوسرت رسول علی طی پیامی به مسعود بارزانی به مناسبت آغاز سال نو میلادی، ابراز امیدواری کرد که سال جدید 2020 میلادی سال تحقق اهداف و آرمان های کردها باشد.
وی در ادامه، بر ضرورت تعمیق روابط میان حزب اتحادیه میهنی کردستان (یکیتی) و حزب دمکرات کردستان (پارتی) با هدف خدمت به مردم اقلیم و فائق آمدن بر بحران ها، تاکید کرد.
رئیس شورای عالی خبرگان سیاسی اتحادیه میهنی، همچنین درخواست کرده که پارتی و یکیتی با اشتراک مواضع و سیاست های خود و همکاری دیگر احزاب کردستانی برای کسب حقوق قانونی و دمکراتیک کردها در عراقی فدرالی، به صورت جدی تلاش کنند.
وی همچنین در پیام هایی کاملا مشابه به نچیروان بارزانی رئیس اقلیم کردستان و معاون رهبر حزب دمکرات و مسرور بارزانی نخست وزیر اقلیم و عضو ارشد حزب دمکرات، بر تعمیق روابط با این حزب و همکاری احزاب کردستانی برای رفع بحران ها و کسب حقوق اقلیم در بغداد، تاکید کرد.
دیدگاه کاربران