محل قرارگیری بنر تبلیغاتی (728x90)
خبر ۱۴۰۰/۰۲/۲۱ ۰۷:۲۷ زمان مطالعه: 2 دقیقه (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

کشف 800 هزار قطعه جوجه یک روزه قاچاق طی سال جاری در کردستان

سرویس کردستان - دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز کردستان گفت: از ابتدای سال جاری تا روز گذشته 800 هزار و 300 قطعه جوجه یک روزه در مرزهلی کردستان کشف شده است.

به گزارش کرد پرس, علی خداویسی در دومین جلسه اصلی کمیسیون برنامه ریزی, هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کردستان, اظهار کرد: در بحث قاچاق جوجه یک روزه چند ماه اخیر وضعیت نامناسبی داشتهدو افزایش داشته نسبت به سال گذشته و با بازاری که کمبود مرغ داشتیم همزمان شد.

وی افزود: البته بحث کمبود مرغ در بازار علیرغم بیان رسانه های داخلی و خارجی هیچ ارتباطی با قاچاق جوجه یک روزه نداشت و مشکلات دیگری در میان بود.

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز کردستان با اشاره به اینکه کنترل قاچاق نیازمند همت جمعی و تلاش همگانی است، ادامه داد: برای مبارزه با قاچاق باید از سیستم مبارزه سنتی خارج شویم در سیستم سنتی مبارزه قاچاق همه اقدامات به مرز موکول می شود این در حالی است باید کنترل و یا خروج کالا از بالا دستی کنترل شود.

خداویسی یادآور شد: متاسفانه در بحث قاچاق اولین دستگاهی که عملکرد آن زیر سوال می رود مرزبانی است که نباید اینگونه باشد چرا که وظیفه مرزبانی حفاظت از مرز است و در این بین برای مقابله با قاچاق نیز وظایفی دارد.

وی بیان کرد: در سال گذشته 2 میلیون و 300 هزار قطعه جوجه در مرزهای کردستان کشف و ضبط شد و 800 هزار و 300 قطعه نیز در سال جاری تا امروز کشف شده است.

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز کردستان در ادامه سخنان خود به بحث قاچاق سوخت اشاره کرد و گفت: با توجه به اختلاف قیمت سوخت به ویژه بنزین در ایران و عراق بسیار زیاد است, امکان قاچاق بنزین وجود دارد که باید از همین امروز برای جلوگیری از این اتفاق اقدام کنیم.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
(۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.
دستیار هوشمند خبر
خبرهای تازه و مهم را سریع مرور کنید