بازدید 7 میلیون نفر از مناطق جنگی در سال 97
به گزارش کُرد پرس سردار یعقوب سلیمانی در نشست خبری با اصحاب رسانه استان با بیان اینکه شهدای کردستان با خدای خود معامله و تجارت کردند اظهار داشت: هر ساله شاهد تعالی اردوهای راهیان نور هستیم و اصحاب رسانه نیز در طی این برنامه ها همواره یاری گر سپاه بوده اند.
فرمانده قرارگاه مرکزی راهیان نور سپاه و بسیج کشور با اشاره به اینکه سال گذشته نزدیک به هفت میلیون زائر از مناطق راهیان نور بازدید داشته اند،افزود: امسال نیز علیرغم تنگناهای اقتصادی مردمان کردستان در راهیان نور شرکت خواهند کرد.
سلیمانی بابیان اینکه امسال شاهد تعالی راهیان نور در سرزمین مجاهدت های خاموش و سرزمین هنر و فرهنگ خواهیم بود، گفت: بستری که بتوان این مجاهدت ها، فداکاری ها و از خودگذشتگی ها را با نگاه جهادی منعکس و به نسل های جوان و نوجوان معرفی کرد در راهیان نور فراهم است.
وی رویکرد راهیان نور را رویکرد رو به جلو دانست و ادامه داد: این رویکرد با نگاه به فرمایشات رهبری تدوین شده است.
فرمانده قرارگاه مرکزی راهیان نور سپاه و بسیج کشور خاطر نشانکرد: یکی از برنامه های این کاروان برنامه فصل رویش است که با کیفیت و کمیت خاصی هر ساله بیش از 5 هزار نفر از دانش آموزان اهل تسنن در این برنامه حضور یافته و از این برنامه ها بهره مند می شوند.
سلیمانی فصل تابستان فرصتی برای اجرای برنامه های فرهنگی ، تربیتی راهیان نور دانست و اضافه کرد: از دیگر برنامه های اجرایی حمایت در قالب بسته های فرهنگی حضور افرادی است که با خودروهای شخصی در مناطق راهیان نور شرکت می کنند.
وی تصریح کرد: دانشجویان در کاروان های راهیان نور حضور صد درصدی دارند و برنامه ریزی های خوبی در کارگروه ها صورت گرفته است.
سلیمانی اظهار داشت: از اقدامات راهبردی سپاه توجه به زیرساخت ها و بسترها است و نگاه محتوایی، تقویت عرصه روایت گری و آموزش راویان در پیش گرفته شده است.
وی با اشاره به اینکه راهیان نور محور وحدت است ادامه داد: راهیان نور بستر گسترش ازخودگذشتگی ها و فداکاری هاست.
فرمانده قرارگاه مرکزی راهیان نور سپاه و بسیج کشور ادامه داد: تعامل خوبی در بین مسئولین غرب و شمال غرب شکل گرفته و در راستای اثرگذاری بیشتر هماهنگی های صورت گرفته و تعلقات خاص هر استان در این رویه گنجانده شده است.
سلیمانی با بیان اینکه زیرساخت زیست در استان کردستان نسبت به استان آذربایجان غربی بیشتر است افزود: اقداماتی در راستای ایجاد همبستگی بین مسیرهای حرکت راهیان نور صورت گرفته است.
وی با اشاره به اینکه با حمایت و برنامه ریزی های انجام شده زائرین بیشتری از مناطق عملیاتی غرب و شمال غرب بازدید خواهند کرد، گفت: تلاش می کنیم تمامی اقشار جامعه در این کاروان ها حضور یافته و توجه مضاعف تری به این امر شود.
فرمانده قرار گاه مرکزی راهیاننور سپاه و بسیج توجه به راویان و رسانه های بومی را یکی از سیاست های در پیش گرفته دانست و افزود: راهیان نور یک فناوری است که تمام دستگاه ها باید در این طرح مشارکت داشته باشند.
سلیمانی تأکیدکرد: جغرافیای کردستان با جنوب متفاوت است و زیرساخت ها به صورت کمی و کیفی در این استان فراهم شده و همچنین روایتگری های خاص این منطقه به صورت ترکیبی - تلفیقی روایت گری می شود.
وی با اشاره به راه اندازی طرح گردشگری تعالی بخش، گفت: در این نوع گردشگری، زائرین از نقاط تاریخی و آثار باستانی که در مسیر کاروان ها نور قرار دارند بازدید می کنند.
دیدگاه کاربران