خبر ۱۳۹۸/۰۵/۰۸ ۰۹:۱۱ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
سخنگوی قوه قضاییه خبر داد:

رییس سابق صمت آذربایجان غربی به 5 سال حبس محکوم شد

سرویس آذربایجان غربی- سخنگوی قوه قضاییه از محکومیت پنج سال حبس برای رییس سابق سازمان صنعت و معدن آذربایجان غربی خبر داد.

به گزارش کردپرس، غلامحسین اسماعیلی، در هفتمین نشست خبری دستگاه قضا که امروز صبح با حضور نمایندگان رسانه‌ها در محل دادگستری کل استان تهران آغاز شد، به برخی آرای صادره در پرونده‌های اقتصادی اشاره کرد.

غلامحسین اسماعیلی افزود: جعفر صادق اسکندری مدیر کل صمت آذربایجان غربی به اتهام معاونت در اخلال در توزیع نیازمندی های عمومی به 5 سال حبس و 70 میلیون ریال جزای نقدی محکوم شده است.

به گزارش کردپرس، شهریور ماه سال گذشته اعلام شد، یکی از مدیران ارشد اقتصادی آذربایجان‌غربی به دلیل اختلاس و رانت بازداشت شد. در آن زمان دلیل غیبت این مدیر ارشد در مراسمات مربوط به سازمان متبوعش شائبه هایی شکل داده بود.

تا اینکه در اسفند ماه سال 97 "جعفر صادق اسکندری" از ریاست سازمان صنعت معدن و تجارت استان آذربایجان غربی کنار گذاشته شد و "محمد دهقان" به عنوان سرپرست جدید این سازمان در استان منصوب شد.

مراسم برکناری رییس سابق سازمان صنعت، معدن وتجارت آذربایجان غربی، ۲۲ اسفند سال گذشته در سکوت و بدون دعوت از رسانه ها انجام گرفت.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.