خبر ۱۳۹۸/۰۴/۰۳ ۱۴:۱۶ زمان مطالعه: 2 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

اولین مرحله واکسیناسیون تب برفکی آذربایجان غربی شروع شد

سرویس آذربایجان غربی- مدیر کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی از آغاز عملیات فاز اول مایه کوبی ضربتی در دام علیه بیماری تب برفکی در استان آذربایجان غربی خبر داد

به گزارش کردپرس، کامیار داهیم در جمع خبرنگاران گفت: فاز اول مایه کوبی ضربتی دام سنگین (گاو، گوساله و گاومیش) از 25خرداد ماه سال 98 در سطح دامداریهای استان با مشارکت بخش غير دولتي آغاز و به مدت 35 روز کاری ادامه خواهد داشت.

وی افزود: با توجه به اینکه واکسیناسیون دام ها نقش موثری در مقابله با این بیماری ها برعهده دارد ولی نیاز است دامداران ضمن واکسیناسیون دام ها برای مقابله و جلوگیری از شیوع بیماری های دامی رعایت اصول بهداشتی، قرنطینه‌ای، کنترل تردد دام، دفن بهداشتی تلفات و ضد عفونی دامداری ها را در دستور کار خود قرار دهند.

داهیم ادامه داد: پیش بینی می شود نزدیک به 300 هزار راس دام در مدت یکماه با همکاری تعداد 92 مرکز مایه کوبی بخش خصوصی و نظارت تعداد 20 اکیپ نظارتی بخش دولتی در این فاز واکسینه و ایمن سازی گردند.

وی از دامداران خواست برای حفظ سلامت دام‌های خود و جلوگیری از شیوع بیماری‌ همکاری و تعامل لازم را با اکیپ‌های دامپزشکی برای انجام عملیات مایه‌کوبی و سایر خدمات دامپزشکی داشته باشندو همچنین جهت اطمینان از پوشش حداکثری این واکسیناسیون از خرید و فروش و جابجایی دامها در مدت زمان اجرای طرح خودداری نمایند.

به گزارش کردپرس، از ابتدای سال جاری تاکنون 81 هزار و ۱۹۸ راس دام گاوی و ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار و ۷۶۶ راس گوسفند علیه بیماری تب برفکی در آذربایجان غربی واکسینه شده اند.

بیماری تب برفکی یکی از بیماری‌های ویروسی مسری در بین جمعیت دام های سنگین است که شیوع آن خسارات اقتصادی فراوانی را در واحدهای پرورش دام به همراه دارد.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.