مهمترین تحولات روز پنجشنبه 26/2/1398 در ترکیه
- وزیر دادگستری ترکیه اعلام کرد: ممنوعیت دیدار عبدالله اوجالان با وکلایش برداشته شد
عبدالحمید گل، وزیر دادگستری ترکیه در اظهاراتی با اشاره به مسئله عبدالله اوجالان و ممنوعیت دیدار وی با وکلایش که در چند سال اخیر اعمال شده است گفت: پیش از این رای بر اعمال محدودیت در دیدار عبدالله اوجالان با وکلایش وجود داشت؛ این محدودیت ها برداشته شده است
- اردوغان در یک انتخابات دو بار شکست می خورد؟
در استانۀ انتخابات مجدد شهرداری استانبول، بازار گمانه زنی دربارۀ نتایج این انتخابات داغ است و تحلیل گران بسیاری بر اساس شواهد مختلف ائتلافحاکم یا اپوزیسیون را پیروز میدان پیش بینی می کنند. اما چیزی که مسلم است این است که اردوغان برای شکست دوباره وارد رقابت نشده است و برای پیروزی دست به هر کاری خواهد زد؛ کارهای پیش بینی نشده ای که ممکن است یک بار دیگر همگان را متعجب کند.
- نهاد ریاست جمهوری سوریه ادعای روزنامه ترکیه در خصوص آمادگی بشار اسد برای دیدار با اردوغان را تکذیب کرد
در پی انتشار خبری از سوی روزنامه آیدینلیک مبنی بر مصاحبه 8 می 2019 بشار اسد با اصحاب رسانه در دمشق و اعلام آمادگی وی برای دیدار با رجب طیب اردوغان؛ صفحه شبکه مجازی ریاست جمهوری عربی سوریه در پیامی این خبر را تکذیب و آن را بی پایه و اساس خواند.
- تبرئه صلاح الدین دمیرتاش و فیگن یوکسکداغ از پرونده مرتبط با بمبگذاری 2015 قیصریه
جلسه رسیدگی به یکی از پرونده های صلاح الدین دمیرتاش و فیگن یوکسکداغ، روسای مشترک سابق حزب دموکراتیک خلق ها (HDP) در حالی در دادگاه شعبه 12. قیصریه آغاز شد که این دو سیاستمدار ترکیه از اتهامات وارد شده در این پرونده که در ارتباط با بمبگذاری 9 می 2015 قیصریه بود با حکم دادگاه تبرئه شده اند.
- رئیس مرکز تحقیقات MAK ترکیه: آراء کردهای محافظه کار نقشی کلیدی در انتخابات 23 ژوئن استانبول دارد
مهمت علی کولات، رئیس شرکت تحقیقات MAK ترکیه در اظهاراتی با اشاره به انتخابات 23 ژوئن 2019 شهرداری استانبول عنوان کرد: آراء کردهای محافظه کار نقشی کلیدی در انتخابات 23 ژوئن استانبول دارد.
- رئیس حزب جمهوری خواه خلق ترکیه: رقیب انتخاباتی ما شورای عالی انتخابات ترکیه است
کمال قلیچدار اوغلو در اظهاراتی با اشاره به انتخابات 23 ژوئن 2019 میلادی در استانبول گفت: رقیب انتخاباتی ما شورای عالی انتخابات ترکیه است.
- نماینده آک پارتی در پارلمان ترکیه: حکومت اقداماتی در خصوص موضوع عبدالله اوجالان انجام داده است
حسین یایمان، نماینده ختای در پارلمان ترکیه از حزب عدالت و توسعه طی اظهاراتی با اشاره به موضوع امرالی عنوان کرد: حکومت اقداماتی در خصوص موضوع عبدالله اوجالان انجام داده است.
- واکنش وزارت امور خارجه ترکیه به تبرئه 9 عضو جبهه آزادی خلق انقلابی در یونان: یونان به مکان امن تروریست ها تبدیل شده است
در پی تبرئه 9 عضو جبهه آزادی خلق انقلابی توسط دادگاهی در یونان که ترکیه خواستار استرداد آنان به این کشور بود؛ حامی آکسوی، سخنگوی وزارت امور خارجه ترکیه در واکنش به این تصمیم یونان عنوان کرد: یونان به مکان امن تروریست ها تبدیل شده است.
کد خبرنگار: 30102
دیدگاه کاربران