رقابت شرکت های روسی بر سر نفت و گاز اقلیم کردستان
به گزارش کردپرس، دو شرکت روسنفت و گازپروم روسیه از جمله شرکت های بزرگ روسی هستند که سرمایه گذاری های هنگفتی برای فعالیت در اقلیم کردستان و رقابت با شرکت های غربی انجام داده اند.
این در حالی است که به گفته برخی کارشناسان، دو شرکت روس نفت و گازپروم بر سر نفوذ در مناطق نفت خیز نیز با هم رقابت می کنند و اقلیم کردستان هم به یکی از آخرین صحنه ها برای رقابت این دو شرکت روسی تبدل شده است.
شرکت گازپروم روسیه که در دو میدان نفتی شاکل و گرمیان فعالیت می کند، 80 درصد سهام میدان شاکل را در اختیار دارد و 40 درصد سهام میدان نفتی گرمیان را نیز به خود اختصاص داده است.
مارکت سکرینر گزارش داد شرکت گازپروم با توجه به گسترش فعالیت های روسنفت در اقلیم کردستان و سرمایه گذاری بیش از 2 میلیارد دلاری در حوزه انتقال نفت و گاز اقلیم کردستان، بر استخراج نفت در اقلیم کردستان تمرکز کرده است.
بر اساس این گزارش، شرکت گازپروم با حفر سومین چاه نفتی در شاکل، تولید نفت خام در این میدان را روزانه 12000 بشکه افزایش داده و مجموع تولید روزانه نفت خام در این میدان به 35000 بشکه افزایش یافته است.
این شرکت همچنین برنامه های دیگری برای توسعه فعالیت در اقلیم کردستان در زمینه استخراج نفت خام در دست اجرا دارد.
کد خبرنگار: 40101
دیدگاه کاربران