خبر ۱۳۹۸/۰۱/۰۷ ۰۷:۴۴ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
مظلوم کوبانی:

در صورت حفظ ساختار خودگردانی شمال و شرق سوریه اداره این مناطق توسط دولت مرکزی را خواهیم پذیرفت

سرویس ترکیه - مظلوم کوبانی، فرمانده کل نیروهای ارتش دموکراتیک سوریه در اظهاراتی یک بار دیگر با تأکید بر مسئله خودگردانی شمال و شرق سوریه عنوان کرد: در صورت حفظ ساختار خودگردانی شمال و شرق سوریه اداره این مناطق توسط دولت مرکزی را خواهیم پذیرفت.

به گزارش کردپرس به نقل از خبرگزاری هاوارنیوز، مظلوم کوبانی، فرمانده کل نیروهای ارتش دموکراتیک سوریه در اظهاراتی یک بار دیگر با تأکید بر مسئله خودگردانی شمال و شرق سوریه عنوان کرد: ما از دولت مرکزی سوریه می خواهیم تا خودگردانی شمال و شرق سوریه را به رسمیت بشناسد. در صورت حفظ ساختار خودگردانی شمال و شرق سوریه ما اداره این مناطق توسط دولت مرکزی سوریه را خواهیم پذیرفت.

وی در ادامه اظهارات خود تصریح کرد: ارتش دموکراتیک سوریه دارای دو خط قرمز است: 1) به رسمیت شناختن خودگردانی شمال و شرق سوریه؛ 2) شناسایی ارتش دموکراتیک سوریه به عنوان نیروی نظامی مشروع در شرق و شمال سوریه.

کد خبرنگار: 30102

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.