خبر ۱۴۰۰/۰۲/۰۵ ۰۵:۵۵ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

کشف 150 کیلوگرم تریاک با اشراف اطلاعاتی پلیس کردستان

سرویس کردستان - فرمانده انتظامی کردستان از کشف 150 کیلوگرم مواد مخدر از نوع تریاک با اشراف اطلاعاتی پلیس کردستان و همکاری مشترک با ماموران انتظامی شهرستان کرمانشاه خبرداد.

سردار علی آزادی در گفت و گو با کُرد پرس، اظهار کرد: با اشراف اطلاعاتی ماموران اداره عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر استان کردستان و همکاری مشترک با ماموران انتظامی استان کرمانشاه یکی از عوامل اصلی تهیه و توزیع مواد مخدر شناسایی شد.

وی افزود: پس از مدت ها کار اطلاعاتی و اخذ نیابت قضائی 2 اکیپ از ماموران اداره عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر به کرمانشاه اعزام و با همکاری مشترک ماموران انتظامی کرمانشاه در بازرسی از منزل متهم 150 کیلوگرم مواد مخدر از نوع تریاک کشف شد.

فرمانده انتظامی کردستان با اشاره به دستگیری یک نفر و کشف یک قبضه اسلحه جنگی و توقیف یک دستگاه خودرو در این عملیات، بیان کرد: متهم پس از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شد.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.