محل قرارگیری بنر تبلیغاتی (728x90)
خبر ۱۴۰۰/۰۲/۰۱ ۰۷:۰۵ زمان مطالعه: 1 دقیقه (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

گرد و غبار آسمان کردستان را فرا می گیرد/احتمال کاهش دما از روز پنجشنبه

سرویس کردستان – بر اساس آخرین پیش بینی های سازمان هواشناسی کردستان از امروز چهارشنبه تا روز جمعه هوا تا حدودی غبار آلود خواهد بود.

به گزارش کُرد پرس، بر اساس بررسی آخرین مدل‌ها و نقشه‌های پیش‌یابی سازمان هواشناسی کردستان، از امروز تا روز پنجشنبه عبور امواج ضعیف از سطوح میانی جو موجب وزش باد و افزایش پوشش ابر خواهد شد که بارش‌های خفیفی را به همراه دارد.

همچنین بر اساس این پیش بینی ها بارندگی‌های امروز بسیار خفیف و پراکنده است و در روز پنجشنبه هر چند میزان بارش‌ها قابل ملاحظه نیست اما نقاط بیشتری را بخصوص در مرکز و نیمه جنوبی استان در بر می‌گیرد.

سازمان هواشناسی کردستان اعلام کرده طی سه روز آینده یعنی تا روز جمعه هوا تا حدودی غبار آلود خواهد بود و دمای هوا نیز امروز تغییرات محسوسی ندارد اما از روز پنجشنبه با شیب ملایم روند کاهشی خواهد گرفت.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
(۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.
دستیار هوشمند خبر
خبرهای تازه و مهم را سریع مرور کنید