خبر ۱۳۹۷/۰۹/۲۵ ۱۵:۴۵ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
تداوم تهدیدات اردوغان این بار از استانبول:

کسانی که به مرزها و وطن ما حمله کند تاوان پس خواهد داد

سرویس ترکیه - رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه در اظهاراتی بار دیگر با اشاره به مسئله مبارزه با تروریسم عنوان کرده است: کسانی که به مرزها و وطن ما حمله کند تاوان پس خواهد داد

به گزارش کردپرس به نقل از تلویزیون NTV، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه در اظهاراتی بار دیگر این بار در استانبول با اشاره به مسئله مبارزه با تروریسم عنوان کرده است: همانگونه که عملیات شاخه زیتون را انجام دادیم و همانگونه که به عفرین حمله کرده ایم، اکنون نیز عملیات شنگال را ترتیب دادیم. هر زمانی در مغز تروریست ها خواهیم بود. به این که آنان را در همان خندق هایی که حفر کرده اند دفن کنیم ادامه خواهیم داد. به این که ترور بلای جان ملت من باشد خاتمه خواهم داد.

وی در ادامه اظهارات خود تصریح کرده است: ما به همراه نیروهای مسلح خود آنجا هستیم. به همراه نیروهای ارتش آزاد سوریه در آنجا هستیم. همگی با هم به اجازه خداوند هر کسی را که به وطن و مرزهای ما حمله کرده است تاوان پس خواهد داد. اگر کسانی در داخل کشور از این موضوع ناراحت است بهتر است با تروریست ها دست در دست هم نگردند.

کد خبرنگار: 30102

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.