یکی از رهبران حزب دمکرات کردستان:
سائرون مخالف برخی شخصیتها برای حضور در کابینه عبدالمهدی است
سرویس عراق و اقلیم کردستان - یکی از رهبران حزب دمکرات کردستان (پارتی) با اشاره به این که ائتلاف سائرون مخالف برخی شخصیتها برای حضور در کابینه عبدالمهدی است، گفت: نخست وزیر عراق اگر واقعا" در معرفی اعضاء باقیمانده کابینه اش به مجلس نمایندگان جدی است، باید در نشست امروز(سه شنبه) مجلس حضور یابد.
به گزارش کردپرس، ماجد شنگالی در گفتگوی اختصاصی با شبکه تلویزیونی «الاتجاه» عراق با بیان اینکه ائتلاف سائرون آشکارا بر مخالفت خود با نامزدی برخی از شخصیت ها برای تصدی وزارتخانه هایی در کابینه عادل عبدالمهدی، نخست وزیر عراق مخالف است، افزود: عبدالمهدی اگر واقعاً در معرفی اعضاء باقیمانده کابینه اش به مجلس نمایندگان جدی است، باید در نشست امروز(سه شنبه) مجلس حضور یابد.
شنگالی افزود: ما تکمیل کابینه جدید عراق در اسرع وقت را خواستاریم تا شهروندان عراقی احساس کنند که دولت جدید، دولتی خدماتی است و برای بازسازی کشور تلاش می کند و خواستار کشمکش بین الفتح و سائرون یا ائتلاف سازندگی با سائرون یا کشمکش بین اتحادیه میهنی و حزب دمکرات کردستان و همچنین بین ائتلاف های المحور الوطنی با الوطنیه ، القرار و حزب الحل در کشور نیستند.
دیدگاه کاربران