خبر ۱۳۹۷/۰۸/۰۲ ۱۳:۴۸ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
نماینده اصلاح و بازسازی در مجلس عراق:

عبدالمهدی برای پذیرش نامزدهای احزاب در کابینه جدید عراق تحت فشار قرار دارد

سرویس عراق و اقلیم کردستان- نماینده ائتلاف اصلاح و بازسازی در مجلس عراق با بیان اینکه اکنون فشارهایی از سوی برخی از احزاب سیاسی علیه نخست وزیر مکلف به تشکیل کابینه عراق برای پذیرش نامزدهای آنان در این کابینه وجود دارد، گفت: عادل عبدالمهدی عصر امروز کابینه خود را بدون وزارتخانه های حاکمیتی به مجلس نمایندگان معرفی خواهد کرد.

به گزارش کردپرس ، حسن علیوی کاظم در گفتگو با خبرگزاری «المعلومه» افزود: برخی از احزاب سیاسی در عراق فشارهایی به عادل عبدالمهدی ، نخست وزیر مکلف به تشکیل کابینه این کشور برای گزینش نامزدهایشان دراین کابینه که قرار است عصر امروز(چهارشنبه) به مجلس نمایندگان معرفی شود ، وارد کرده اند.

علیوی تاکید کرد که برخی از احزاب نیز به عبدالمهدی هشدار داده اند که اگر نامزدهایشان در کابینه اش تعیین نکند، به این کابینه رای اعتماد نخواهند داد.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.