خبر ۱۳۹۷/۰۷/۲۹ ۰۵:۰۴ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

فرانسه در شمال رقه پایگاه نظامی تاسیس می کند

سرویس سوریه – فرانسه در شمال رقه در محدوده منطقه البنات تا کارخانه شکر رقه یک پایگاه نظامی تاسیس می کند.

به گزارش کردپرس به نقل از خبرگزاری زرنیوز، بر اساس اطلاعات به دست آمده از ارتش دموکراتیک سوریه فرانسه در پی حمایت های اخیر خود از ارتش دموکراتیک سوریه و نیروهای مدافع خلق YPG اکنون نیز اقدام به تاسیس یک پایگاه نظامی در شمال رقه کرده است.

بر اساس اخبار منتشر شده ارتش فرانسه در منطقه 17 رقه در محدوده منطقه البنات تا شمال کارخانه شکر در شمال رقه تاسیس یک پایگاه نظامی را آغاز کرده است. این پایگاه نظامی در منطقه ای تاسیس می شود که در آن منطقه تعداد زیادی پایگاه نظامی آمریکا نیز ساخته شده است.

فرانسه از آغاز جنگ داخلی سوریه همراه یکی از حامیان کردهای سوریه بوده و تاکنون حمایت های بسیار زیادی از کردهای این کشور صورت داده است. حمایت هایی که در چند سال اخیر به یک موضوع تنش در روابط با کشور ترکیه نیز تبدیل شده است.

کد خبرنگار: 30102

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.