خبر ۱۳۹۷/۰۶/۱۴ ۰۴:۳۰ زمان مطالعه: 3 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

سیزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان در آخرین روز با 31 اجرا به کار خود پایان داد

سرویس کردستان _ در آخرین روز از سیزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان 31 اجرا در مکان های مختلف این شهر برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری کردپرس از مریوان، چهارمین و اخرین روز از اجراهای تئاتر خیابانی مریوان در ابتدا با برگزاری یک ورک شاپ از کشور اسپانیا در راس ساعت 9 و 30 دقیقه صبح آغاز شده و سپس نمایش های "صعود به ارتفاعات بالا " به کارگردانی نرگس خاک کار از تهران و محل اجرا در میدان امام شافعی، "مستطیل مربع دایره" به کارگردانی افشین خدری از سنندج در محل دریاچه زریبار اجرا شد و همچنین نمایش AK47 " به کارگردانی مارال ایزدبخش از بوشهر نیز در میدان ژینگه به اجرا درآمدند.
همچنین در بعداز ظهر چهارمین و آخرین روز اجرای نمایش های حاضر در جشنواره تئاتر خیابانی مریوان از تعداد 31 اجرای نمایش ها تعداد 9 نمایش اجرای داوری داشتند که این نمایش ها در کنار دریاچه زریبار برگزار شد.
نمایش های بخش داوری این روز شامل نمایش "مستطیل مربع دایره " به کارگردانی افشین خدری از سنندج، "دریا سمیر کو ؟ " به کارگردانی فاطمه بحرینی از آبادان، " درباره یک توپ" به کارگردانی موسی هدایتی از قروه، " چمدان های من " به کارگردانی مختار محمدی از مریوان، “ جهیزیه " به کارگردانی رضا صادقیان از ایلام، " پت و مت " به کارگردانی آرام کرمی از مریوان، تیک تاک " به کارگردانی نازیلا امینی از بوکان، " اصل 21" به کارگردانی قطب الدین صادقی از سنندج و " با من اجرا کن" به کارگردانی خورخه آکتاسیو رودریکس از کشور اسپانیا در کنار دریاچه زریبار از راس ساعت 4 و 30 دقیقه به ترتیب اجرای نمایش ها آغاز شد و الی ساعت 10 شب ادامه داشت.
در ادامه این جشنواره نمایش "بیگانگی" به کارگردانی غنچه شکوهی از آمل، " حق من کو " به کارگردانی هونر طاهیر از کشور عراق و نمایش " گذشتن" به کارگردانی امید مصطفایی از سقز در پارک شانوی مریوان اجرا شدند.
نمایش های "شاختا بابا در آذربایجان " به کارگردانی حمید حمیدی از مرند نیز در روستای ینگیجه اجرا شد و نمایش "آبدوزدک" به کارگردانی محمد جعفری از آستانه نیز در پارک کودک مریوان اجرا شد و همچنین نمایش های “مگه میشه مگه داریم “ به کارگردانی التاز غفاری از بوکان، “ با من اجرا کن” به کارگردانی خورخه آکتاسیو رودریکس از کشور اسپانیا، “ دروازه های جهنم “ به کارگردانی صادق حسین پور از رشت، “ من میخوام فرشته شم “ به کارگردانی میثم کرمی از محلات، “ زبان شهر “ به کارگردانی مشترک کمال مقدم- بزرگمهر - کریستف کاری مشترک از هنرمندان ایرانی و فرانسه نیز در میدان بابارشید اجرا شدند.
در ادامه این جشنواره نمایش “ به کجا” به کارگردانی علی چناری از هرسین در شهر کانی دینار از توابع مریوان اجرا شد و همچنین نمایش های “ مرثیه پدران گمنام “ به کارگردانی عزیز زادسر از مریوان، “چهار دیواری اختیاری “ به کارگردانی مصطفی کولیوندی از ایلام و “ اگر در بند درمانی “ به کارگردانی مشترک حسن زاده و جعفری از استانه اشرفیه نیز در میدان ژینگه به اجرا درآمدند.
نمایش های “ کی از همه مهربونتره “ به کارگردانی مهران غلامیان از آبادان در پارک کودک اجرا شد و “ یک میهمانی ساده “ به کارگردانی مهدی حبیبی از تهران در شهر کانی و “ مضحکه غول چراغ “ به کارگردانی مهدی ملکی از تهران نیز در پارک شهروند این شهر به اجرا درآمدند.
لازم به ذکر است که نمایش "یخچال" به کارگردانی سعید خیراللهی نیز راس ساعت 18 و ساعت 20 و 15 دقیقه دو بار در دو مکان های پارک مولوی کرد سقز اجرا شد و همچنین مراسم اختتامیه این جشنواره راس ساعت 10 صبح روز چهارشنبه 14 شهریورماه سالجاری در سالن نشاط آموزش و پرورش شهرستان مریوان برگزار خواهد شد.
خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.