خبر ۱۳۹۷/۰۵/۲۴ ۱۰:۰۱ زمان مطالعه: 2 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
معاون شهرسازی و معماری شهرداری سنندج خبر داد:

برگزاری نخستین جلسه کارگروه فنی حفاظت و احیاء تپه ها و چشمه های سطح شهر سنندج

سرویس کردستان- معاون شهرسازی و معماری شهرداری سنندج از تشکیل کارگروه فنی حفاظت و احیاء تپه ها و چشمه های سطح شهر سنندج خبر داد.

به گزارش کرد پرس به نقل از روابط عمومی شهرداری سنندج، لقمان حیدری با بیان اینکه پوشش های گیاهی، مراتع و جنگل ها یکی از مهم ترین سرمایه های هر شهری محسوب می شود و حفاظت از آن در توسعه و آبادانی هر منطقه ای نقش مهمی را ایفا می کند، گفت: حفظ تپه ها و چشمه ها و توسعه آن و به تبع آن حفظ محیط زیست اهمیت فراوانی در توسعه اقتصادی کشور و سطح شهرهاو همچنین استخوان بندی کالبدی فضای شهری دارد.

حیدری افزود : تهیه و تنظیم طرحی جامع جهت جلوگیری از ساخت و ساز در عرصه تپه ها و جنگل ها با توجه به ممنوعیت ساخت و ساز در این محل هایکی دیگر از اهداف تشکیل کارگروه فنی حفاظت واحیاء تپه ها و چشمه های سطح شهر سنندج است.

وی با اشاره به اینکه تفاوت شهر سنندج با دیگر شهرها وجود تپه های آن است؛ اذعان کرد: رویکرد اساسی این طرح ساماندهی فضاهای سبز برای تعیین نقش تپه ها در محیط شهری، ایجاد عرصه عمومی، زیبایی نما و منظر شهری با توجه به موضوع گردشگری خواهد بود.

حیدری در ادامه تصریح کرد: شهرداری با همکاری دیگر ادارات باید مسیر و موقعیت چشمه های سطح شهر را شناسایی و نسبت به هدر رفت آب آن و جلوگیری از انسداد مسیر چشمه ها اقدام نمایند.

وی تاکید کرد : با توجه به اهمیت پارک جنگلی آبیدر و در راستای حفظ هویت و نما ومنظر این پارک جنگلی باید تمهیدات واقدامات لازم در خصوص جلو گیری از هرگونه ساخت وساز درآبیدر صورت گیرد.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.