خبر ۱۳۹۷/۰۵/۱۰ ۰۶:۱۳ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
نماینده ویژه پوتین در امور سوریه اعلام کرد:

هیچ گفتگویی در خصوص عملیات نظامی درادلب صورت نگرفته است

سرویس سوریه - الکساندر لاورنتیو، نماینده ویژه ولادمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در امور سوریه طی مصاحبه مطبوعاتی خود با رد هر گونه طرح عملیات نظامی به ادلب عنوان کرد: هیچ گفتگویی در خصوص یک عملیات نظامی در ادلب صورت نگرفته است

به گزارش کردپرس به نقل از روزنامه استار، الکساندر لاورنتیو، نماینده ویژه ولادمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در امور سوریه طی مصاحبه مطبوعاتی خود که بعد از دهمین دور از نشست 3 کشور ایران – ترکیه – روسیه در سوچی ترتیب داده بود با اشاره به توافقات به دست آمده در خصوص تبادل اسرا میان دولت مرکزی و مخالفان سوری عنوان کرد: در اولین مرحله 10 الی 15 زندانی آزاد خواهند شد. ولی این تنها آغاز این روند است. مخالفان از ارائه لیست زندانی هایی که در زندان دولت مرکزی هستند خودداری می کنند. زیرا از اعدام این افراد واهمه دارند. معتقد هستیم که تلاش هایمان در این خصوص نتیجه مثبت خواهد داشت. از شرکای ترکمان نیز در این خصوص همکاری می خواهیم آنان نیز همکاری می کنند.

وی در ادامه اظهارات خود با اشاره به طرح موضوعاتی مبنی بر یک عملیات نظامی در ادلب نیز گفت: در خصوص یک عملیات نظامی در ادلب هیچ گفتگویی صورت نگرفته است. ابتدا باید به حضور و اقدامات النصره در آنجا پایان داد. به مخالفان سوری و شرکای ترک خود همکاری در این خصوص و رفع این تهدید را پیشنهاد دادیم.

کد خبرنگار: 30102

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.