خبر ۱۳۹۶/۱۲/۱۲ ۱۰:۵۵ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
صالح مسلم:

توافق یا تماس مستقیم با دولت مرکزی سوریه صورت نگرفته است / نمی خواهیم از سوریه جدا شویم

سرویس سوریه - صالح مسلم عضو جنبش جامعه دموکراتیک کردهای سوریه در گفتگو با یورونیوز، در سخنانی عنوان کرده است: توافق و یا تماس مستقیمی با دولت مرکزی سوریه نداشته ایم.

به گزارش کردپرس، صالح مسلم رئیس مشترک سابق حزب اتحاد دموکراتیک سوریه (پ.ی.د) و عضو جنبش جامعه دموکراتیک کردهای سوریه در گفتگو با یورونیوز، در سخنانی عنوان کرده است: توافق و یا تماس مستقیمی با دولت مرکزی سوریه نداشته ایم. سوریه همواره از حاکمیت خود سخن می گوید. این موضوع اولویت همه است. هیچ زمان از سوریه جدا نخواهیم شد. ما نگفته ایم که کشور را تجزیه خواهیم کرد. ولی حملات ترکیه به شمال سوریه را نقض حاکمیت سوریه می دانیم.

وی در ادامه اظهارات خود به ارزیابی ورود نیروهای حامی دولت مرکزی سوریه به عفرین نیز پرداخت و عنوان کرد: درخواست کمک از دولت مرکزی سوریه تماماً تصمیم کسانی است که عفرین را مدیریت می کنند. در واقع آنان تاکید کرده اند که اگر می خواهید از حاکمیت سوریه دفاع کنید ما آماده کمک در این راه هستیم. ولی در این خصوص به صورت مستقیم با دولت مرکزی وارد مذاکره نشده ایم. تمام دیدارها و مذاکرات با واسطه روسیه انجام پذیرفته است.

کد خبرنگار: 30102

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.