خبر ۱۳۹۶/۱۲/۱۱ ۱۷:۱۳ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

توافق بغداد- اربیل بر سرگذرگاه های مرزی و فرودگاه های اقلیم کردستان

سرویس عراق و اقلیم کردستان- دبیرکل وزارت پیشمرگ اقلیم کردستان از حصول توافقاتی بین کمیسیون های مشترک دولت های فدرال و اقلیم کردستان و امضاء یاداشت های تفاهم بین طرفین در خصوص نحوه اداره گذرگاههای مرزی، گمرکات و فرودگاههای اقلیم کردستان و بازگشایی آن ها خبرداد.

به گزارش خبرگزاری کردپرس ، جبار یاور در گفتگو با رادیو« المربد» عراق گفت: کمیسیون های تشکیل شده از سوی وزارت کشور عراق و وزارت داخلی اقلیم کردستان به مجموعه توافقاتی دست یافته اند که زمینه حل مسئله اداره گذرگاههای مرزی، گمرکات و فرودگاههای اقلیم کردستان و بازگشایی آن ها و امضاء تفاهم نامه در این خصوص را فراهم خواهد کرد.

یاور ضمن اظهار امیدواری در خصوص یافتن راه حل سریع برای بازگشایی گذرگاههای مرزی و فرودگاه های اقلیم کردستان بر روی پروازهای خارجی، افزود: بستن این فرودگاهها و گذرگاهها پیامدهای منفی زیادی برای اقلیم داشته است.

وی با تاکید براینکه اکنون تنها توافق در خصوص نیروهایی که باید برای حفظ امنیت فرودگاهها و گذرگاهها در اقلیم کردستان مستقر شوند باقی مانده، اظهار امیدواری کرد که طی چند روز آینده توافقی بین طرف های ذینفع دراین خصوص صورت گیرد.

کد خبرنگار : 20103

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.