خبر ۱۳۹۶/۰۸/۰۷ ۰۴:۱۶ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
دبیرکل وزارت پیشمرگ اقلیم کردستان:

موضع بغداد در برابر موضوع ترسم مرزهای اقلیم کردستان نامشخص است

سرویس عراق و اقلیم کردستان - دبیرکل وزارت پیشمرگ اقلیم کردستان با بیان اینکه موضع بغداد در برابر موضوع ترسم مرزهای اقلیم کردستان نامشخص است، گفت: حل مشکل بغداد - اربیل تنها از راه نشستن برسر میزمذاکره امکان پذیر خواهد بود.

به گزارش کرد پرس، جبار یاور در گفتگو با خبرگزاری «الغدپرس» ضمن تکذیب حصول هرگونه توافقی بین بغداد - اربیل افزود: وزارت پیشمرگ نمی داند که نیروهای دولت فدرال اکنون چه مناطقی را می خواهند تحت کنترل داشته باشند و هدف از تحرکات آن ها که بدون هماهنگی قبلی با نیروهای پیشمرگ انجام می گیرد، چیست؟

یاور همچنین گفت: موضع دولت فدرال برای ما نامشخص است؛ چرا که بغداد یکبار از بازگشت نیروهای پیشمرگ به خط آبی مشخص شده از سوی شورای امنیت سازمان ملل متحد و باردیگر از لزوم بازگشت اقلیم کردستان به مرزهای قبل از سال 2014سخن می گوید .

کد خبرنگار: 20103

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.