انتصاب‌های گسترده در دولت موقت سوریه با فرمان‌های احمد الشرع

سرویس سوریه - رئیس دولت موقت سوریه با صدور مجموعه‌ای از فرمان‌های ریاست‌جمهوری، تغییرات گسترده‌ای در سطح مقامات ارشد از جمله ریاست‌جمهوری، وزارتخانه‌ها و استانداری‌ها اعمال کرد.

به گزارش کردپرس، «احمد الشرع» رئیس‌ دولت موقت سوریه، روز شنبه مجموعه‌ای از فرمان‌های ریاست‌جمهوری صادر کرد که بر اساس آن، انتصاب‌های جدیدی در مناصب ارشد در ریاست‌جمهوری و چندین وزارتخانه انجام شد.

به نوشته آژانس خبری نورث‌پرس، بر اساس این فرمان‌ها، عبدالرحمن بدرالدین الأعما به عنوان دبیرکل ریاست‌جمهوری سوریه منصوب شد و جایگزین ماهر الشرع، برادر رئیس‌جمهور، گردید.

این تغییرات همچنین شامل انتصاب خالد فواز زعارور به عنوان وزیر اطلاع‌رسانی بود که جایگزین حمزه مصطفی شد.

در وزارت کشاورزی نیز باسل حافظ السویدان به عنوان وزیر منصوب شد و جایگزین امجد بدر گردید.

این فرمان‌ها همچنین شامل انتصاب استانداران جدید در چندین استان بود؛ غسان الیاس السید احمد به عنوان استاندار قنیطره منصوب شد و جایگزین احمد الدلاتی گردید.

مرهف خالد الناعسان به عنوان استاندار حمص و احمد علی مصطفی به عنوان استاندار لاذقیه منصوب شدند.

همچنین زیاد فواز العایش به عنوان استاندار دیرالزور منصوب شد.

این انتصاب‌ها در حالی صورت می‌گیرد که دولت انتقالی به بازسازی نهادهای کلیدی دولتی و ساختارهای حکومت محلی در دوره گذار ادامه می‌دهد.

کد مطلب 2795391

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha