خبر ۱۴۰۳/۰۷/۲۹ ۰۶:۰۶ زمان مطالعه: 1 دقیقه (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

آزادی سه عضو ENKS از زندان‌های کردستان سوریه پس از ۶ ماه

سرویس سوریه - سه عضو ENKS با اسامی «احمد صوفی»، «حسام دورسن» و «مروان لیانی» پس از ۶ ماه بازداشت از زندان‌های مدیریت خودگردان آزاد شدند.

به گزارش کردپرس، سه تن از اعضای شورای میهنی کردهای سوریه(ENKS) با اسامی «احمد صوفی»، «حسام دورسن» و «مروان لیانی» پس از ۶ ماه بازداشت از زندان‌های مدیریت خودگردان شمال و شرق سوریه آزاد شدند.

به نوشته شبکه کردستان ۲۴، «احمد صوفی» روزنامه نگار و عضو حزب دموکرات کردستان-سوریه(PDK-S)، «حسام دورسن» عضو حزب خلق کردستان-سوریه و «مروان لیانی» عضو شورای محلی گرکه‌لگه ENKS روز ۱۴ اکتبر از زندان‌های مدیریت خودگردان آزاد شدند.

«احمد صوفی» در تاریخ ۲ آوریل در دیرک، «حسام دورسن» در تاریخ ۱ آوریل در دیرک و «مروان لیانی» در تاریخ ۱ آوریل ۲۰۱۴ در گرکه لگه بازداشت شدند.

لازم به ذکر است که در سالهای حاکمیت مدیریت خودگردان بر مناطق شمال و شرق سوریه، ده‌ها تن از اعضا و هواداران ENKS و احزاب تشکیل دهنده آن توسط نیروهای وابسته به مدیرت خودگردان دستگیر شده، دفاتر و پایگاه‌های آنها سوزانده شده و فعالیت آنها نیز ممنوع شده است.

مقامات ENKS، حزب اتحاد دموکراتیک(PYD) را مسئول تمامی این بازداشت‌ها می‌دانند.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
(۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.