خبر ۱۴۰۲/۰۶/۲۰ ۱۵:۴۵ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
یکی از رهبران ائتلاف الفتح :

اربیل اگربه قاچاق نفت خود ادامه دهد، به دلیل تحریم، نمی‌تواند درآمدهای نفتی را در حساب‌های بانکی خود واریز کند

سرویس عراق و اقلیم کردستان- یکی از رهبران ائتلاف الفتح در عراق گفت: دولت اقلیم کردستان اگر به قاچاق مقدار ناچیزی از نفت خود ادامه دهد، به دلیل ممنوعیت هرگونه تعامل با آن براساس رای دیوان داوری بین المللی پاریس، نمی‌تواند درآمدهای نفتی را به حساب‌های بانکی خود واریز کند.

به گزارش کردپرس، عائد الهلالی در گفتگو با خبرگزاری «المعلومه»  با بیان اینکه دیوان داوری بین‌المللی پاریس همه طرف‌هایی را که در پرونده قاچاق نفت با اقلیم کردستان تعامل می‌کنند، مجازات خواهد کرد، افزود: این موضوع باعث شده است که دولت اقلیم کردستان نتواند گام‌هایی تنش زا در ارتباط با این پرونده بردارد.

وی با اشاره به اینکه آنکارا به دلیل رعایت نکردن کنوانسیون‌ها و قوانین بین‌المللی درخصوص صادرات نفت اقلیم کردستان، در دام جریمه‌ها و غرامت هاگرفتار شده است، افزود: احزاب کردستانی پس ازرای دیوان داوری بین المللی در پاریس با از سرگیری صادرات نفت مخالفت نخواهند کرد.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.