محل قرارگیری بنر تبلیغاتی (728x90)
خبر نویسنده: کردپرس ۱۴۰۲/۰۴/۰۹ ۰۸:۵۰ زمان مطالعه: 1 دقیقه بازدید: ۰ (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

مازندران قهرمان مسابقات فرود دقت پاراگلایدر بانه شد

خلاصه خبر
رقابت‌های فرود دقت پاراگلایدر قهرمانی کشور که به مدت ۲ روز به میزبانی بانه برگزار شد، با قهرمانی تیم‌ مازندران به کار خود پایان داد.

به گزارش کرد پرس، این رقابت‌ها در ۲ بخش مردان و بانوان برگزار شد و در پایان در بخش عمومی، نمایندگان استان مازندران عناوین اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.

بر این اساس «حسین عباسقلی» از مازندران بر سکوی قهرمانی ایستاد و مدال طلای این مسابقات را به گردن آویخت، مقام دوم و مدال نقره به «علیرضا قنبری» از مازندران تعلق گرفت و «طه بتیار» باز هم از استان مازندران مقام سوم و مدال برنز را به خود اختصاص داد.

در بخش بانوان نیز «مریم سربازی» از استان تهران بر سکوی قهرمانی ایستاد و مدال طلا گرفت، «آذین صفاری» از استان کرمان در جایگاه دوم قرار گرفت و «مریم سعادت» از استان کهکیلویه و بویر احمد نیز به مقام سوم و مدال برنز رسید.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
(۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.
دستیار هوشمند خبر
خبرهای تازه و مهم را سریع مرور کنید