محل قرارگیری بنر تبلیغاتی (728x90)
خبر ۱۴۰۰/۰۶/۰۱ ۱۷:۳۷ زمان مطالعه: 1 دقیقه (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

تأکید سفیر عربستان در بغداد برای ایجاد روابط استراتژیک بین دو کشور در همه زمینه ها

سرویس عراق و اقلیم کردستان – سفیر عربستان در بغداد در دیدار با مشاور امنیت ملی عراق بر تمایل کشورش برای ایجاد روابط استراتژیک در همه زمینه ها تأکید کرد. قاسم اعرجی مشاور امنیت ملی عراق هم کشورش را اظهار داشت عراق همواره خاستگاه همزیستی، میانه روی و اعتدال بوده و خواهد بود.

به گزارش کرد پرس به نقل از ناس نیوز، دبیرخانه شورای امنیت ملی عراق با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: قاسم اعرجی مشاور امنیت ملی این کشور در حضور عبدالعزیز الشمری سفیر عربستان در بغداد با مدیر و اعضای مرکز بین المللی مبارزه با افراطی گری دیدار کرد.

براساس این بیانیه، طرفین در این دیدار درباره تسامح و همزیستی، اعتدال، مبارزه با افراطی گری در رسانه ها و تقویت اصل تسامح بین ملت ها گفتگو کردند.

اعرجی ضمن خوش آمد گویی به هیأت مهمان، تأکید کرد: عراق همواره خاستگاه تسامح، میانه روی و اعتدال بوده و خواهد بود و وحدت و یکپارچگی مردم عراق باعث ایجاد امنیت و ثبات اجتماعی شده است.

سفیر عربستان نیز در این دیدار تأکید کرد: ریاض برای ایجاد روابط استراتژیک با عراق در همه زمینه ها در راستای منافع دو کشور تلاش می کند.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
(۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.
دستیار هوشمند خبر
خبرهای تازه و مهم را سریع مرور کنید