خبر ۱۴۰۰/۰۱/۱۲ ۰۸:۴۹ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

افزایش 7 درصدی مصرف گاز در کردستان

سرویس کردستان- مدیر عامل شرکت گاز استان کردستان گفت: کردستانی‌ها در سال 1399 بيش از 3 میلیارد و 210 میلیون مترمکعب گاز طبیعی مصرف کرده اند.

به گزارش خبرگزاری کُردپرس، مدیر عامل شرکت گاز استان کردستان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مشترکان شرکت گاز استان کردستان از اول فروردين ماه تا پايان اسفندماه سال گذشته 3 میلیارد و 210 میلیون و 656 هزار و 796 متر مکعب گاز مصرف نموده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایشی برابر با 7 درصد را نشان می دهد.
احمد فعله گری با اشاره به مصرف گاز در مدت مشابه سال قبل افزود: مشترکان گاز استان کردستان در 12 سال 1398 بيش از 3 میلیارد و 13 میلیون و 637هزار متر مکعب گاز طبیعی مصرف نموده اند .
مدير عامل شركت گاز استان كردستان در ادامه گريزي هم به مصرف گاز طبيعي در اسفند ماه داشت و در اين رابطه گفت : مشتركان استان كردستان در اسفندماه سال 1399 مصرفي برابر با 354 ميليون و 93 هزار و 992 متر مكعب داشتند كه نسبت به مدت مشابه سال 1398 افزايشي 11 درصدي را نشان مي دهد.
گفتني است در اسفند ماه سال 1398 مشتركين استان كردستان 320 ميليون و 671 هزار و 502 متر مكعب گاز طبيعي مصرف كردند.
لازم به ذکر است شرکت گاز استان کردستان داراي 560 هزار مشترک در بخش های خانگی ، تجاری و صنعتی است.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.