آمار مبتلایان به ویروس کرونا در ترکیه به بیش از 10 هزار تن رسید
به گزارش کردپرس، فخرالدین کوچا، وزیر بهداشت ترکیه در اظهاراتی با اشاره به آمار 24 ساعت اخیر ویروس کرونا (کوید – 19) در ترکیه عنوان کرد: «طی 24 ساعت اخیر 37 تن دیگر در اثر ابتلا به ویروس کرونا در ترکیه جان باخته اند که آمار کل جان باخته های بیماری کوید – 19 در ترکیه را به رقم 168 تن رسانده است».
به نوشته روزنامه ملیت، وزیر بهداشت ترکیه با اشاره به «ابتلای 1 هزار و 610 مورد جدید به ویروس کرونا در ترکیه» خاطرنشان کرد: «طی 24 ساعت اخیر از 11 هزار و 535 نفر تست کرونا گرفته شده است که جواب 1 هزار و 610 مورد مثبت اعلام شده و بدین ترتیب تعداد مبتلایان در کل ترکیه به 10 هزار و 827 تن رسیده است».
بدین ترتیب آمار مبتلایان به ویروس کرونا از آغاز شیوع این ویروس در ترکیه به بالای 10 هزار تن رسیده و برای اولین بار در 24 ساعت بالاترین میزان قربانی با 37 تن رقم خورده است.
کد خبرنگار: 30102
دیدگاه کاربران