خبر ۱۳۹۸/۱۰/۱۵ ۱۸:۴۶ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

گفت‌وگوی تلفنی عبدالمهدی و وزیر خارجه بریتانیا درباره تنش در منطقه

سرویس عراق و اقلیم کردستان - نخست وزیر مستعفی عراق و وزیر خارجه بریتانیا تحولات اوضاع و تنش کنونی در منطقه را بررسی کردند.

به گزارش کردپرس به نقل از خبرگزاری رسمی عراق (واع)، دفتر اطلاع رسانی عادل عبدالمهدی، نخست وزیر دولت اداره امور این کشور با صدور بیانیه ای اعلام کرد که وی امروز (یک شنبه) در یک گفت و گوی تلفنی با دومینیک راب، وزیر امور خارجه بریتانیا، تحولات اوضاع و تنش به وجود آمده در منطقه و پیامدهای خطرناک رویارویی نظامی را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

بنا بر آن چه در این بیانیه آمده، راب در گفت و گوی تلفنی با عبدالمهدی بر اهمیت دور ساختن منطقه و جهان از خطرات جنگ و جلوگیری از پیامدهای آن و همچنین لزوم تلاش برای کاهش تنش و روی آوردن به گفت و گو با هدف برون رفت از بحران خطرناک کنونی تاکید کرده است.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.