خبر ۱۳۹۸/۰۶/۲۶ ۰۳:۳۲ زمان مطالعه: 2 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
مسئول حزب سوسیال دمکرات کردستان در کرکوک:

ائتلاف احزاب کردستانی کرکوک در عمل اجرایی نمی شود

سرویس عراق و اقلیم کردستان- مسئول تشکیلات حزب سوسیال دمکرات کردستان در کرکوک، تاکید کرد که ائتلاف احزاب کردستانی در انتخابات کرکوک در عمل اجرایی نشده و این حزب نیز وارد ائتلاف مذکور نمی شود.

به گزارش کردپرس، در حالی که هفته گذشته احزاب کردستانی در کرکوک طی نشستی در مورد تشکیل ائتلاف مشترک کردستانی برای شرکت در انتخابات شورای استانی کرکوک، به توافق رسیده و خواهان حمایت احزاب اقلیم کردستان از این تصمیم شدند، حزب سوسیال دمکرات کردستان به رهبری محمد حاجی محمود این ائتلاف را شکست خورده دانسته و حاضر به مشارکت در آن نشد.

رسول رئوف مسئول تشکیلات این حزب در کرکوک، طی گفتگو با سایت خبری روژ نیوز گفت که این حزب از ابتدا در نشست احزاب کردستانی کرکوک برای تشکیل ائتلاف کردستانی شرکت نکرده و این اقدام را اشتباه می داند و خود به صورت مستقل وارد رقابت های انتخاباتی در کرکوک می شود.

وی افزود آنچه که در مورد تشکیل این ائتلاف گفته می شود، از تبلیغات رسانه ای فراتر نرفته و هیچ اقدام عملی و جدی در این زمینه صورت نگرفته و احزاب در عمل هیچ قدمی برای ثبت ائتلاف مشترک به صورت قانونی در کمیسیون انتخابات عراق برنداشته اند.

همچنین خاطر نشان ساخت که احزاب کردستانی در انتخابات گذشته نیز اعلام کردند که در یک ائتلاف مشترک وارد انتخابات می شوند، اما در عمل این ائتلاف هرگز تشکیل نشده و احزاب به صورت مستقل در انتخابات شرکت کردند.

این در حالی است که کردها اصلاحات قانون انتخابات شوراهای استانی عراق را به زیان کردها در کرکوک و مناطق مورد مناقشه دانسته و هشدار می دهند که این قانون صدها هزار تن از کردها را از حق رای محروم می کند، برای جلوگیری از کاهش آرا و تضعیف پایگاه کردها در این مناطق بر ضرورت تشکیل ائتلاف مشترک کردستانی در کرکوک تاکید می کنند و اتحادیه میهنی (یکیتی) و حزب دمکرات (پارتی) برای تشکیل این ائتلاف گفتگو با دیگر احزاب اقلیم را آغاز کرده اند.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.