گزارش ۱۳۹۸/۰۵/۱۲ ۰۴:۲۶ زمان مطالعه: 4 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
همزمان با برگزاری بیستمین دوره از مسابقات کاراته کشوری؛

کردستان روی سکوی نخست کاتا و کومیته/ادامه مشکلات زیرساختی

سرویس کردستان- بیستمین مسابقات قهرمانی کاراته کشوری سبک سایتوها شیتوریو با شرکت 250 کاراته کا به میزبانی شهرستان قروه در حالی برگزار شد که همچنان مشکلات زیرساختی حوزه ورزش ادامه دارد.

به گزارش خبرنگار کردپرس، شهرستان قروه در روزهای دهم و یازدهم مرداد ماه سال جاری یعنی پنجشنبه و جمعه؛ میزبان بیستمین دوره از مسابقات قهرمانی کاراته کشوری سبک سایتوها شیتوریو با حضور قهرمانان آسیایی و جهانی در ورزشگاه چمران در دو بخش کاتا و کومیته در تمامی رده های سنی (نونهالان، نوجوانان، امید، بزرگسالان و پیشکسوتان) با حضور 16 استان و شرکت 250 کاراته کا بود.

بعد از دو روز رقابت نفس گیر و هیجانی در بیستمین دوره از مسابقات کاراته کشوری، این ورزشکاران استان های «کردستان، مازندران، اصفهان، تهران و خوزستان» بودند که در دو بخش کاتا و کومیته به ترتیب در جایگاه قهرمانی اول تا پنجم قرار گرفتند.

مشکل در اسکان ورزشکاران

مسئول سبک شیتوریو در کردستان در جریان برگزاری این دوره از مسابقات در گفت و گو با خبرنگار کردپرس اظهار داشت: بیستمین دوره مسابقات قهرمانی کشوری کاراته سبک سایتوها شیتوریو در دو روز پنجشنبه و جمعه دهم و شادزهم در تمام رده های سنی در دو بخش کاتا و کومیته در قسمت آقایان برگزار شد.

به گفته «محمود حسین آبادی» در این دوره از مسابقات 250 نفر شرکت کننده در قالب 16 تیم از استان های «اصفهان، ایلام، خوزستان، مازندران، آذربایجان شرقی، کردستان، یزد، همدان، کرمانشاه، تهران، البرز و آذربایجان غربی» شرکت کردند.

او با بیان اینکه کیفیت برگزاری مسابقات در این دوره از نظر سخت افزاری به نسبت قبل خوب بود از رشد قابل توجهی از نظر کمی و کیفی خبر داد.

«حسین آبادی» در ادامه اصلی ترین مشکل برای برگزاری مسابقات را مربوط به اسکان ورزشکاران میهمان دانست و تصریح کرد: برای اسکان ورزشکاران مشکل داشتیم و شرایط کافی نبود و این معضلی است برای میزبانی های آتی در همه رشته ها که تقاضا داریم مسئولان ایده ای برای رفع حل این مشکل داشته باشند.

او با اشاره به اینکه حمایت مسئولان و مردم این بار خوب بود، افزود: امیدواریم این باب و فرهنگی بشود برای سایر رشته های ورزشی چون فرهنگ شهر ما با این کار به تمام استان ها شناسانده خواهد شد و این یک تبادل فرهنگی و یک توسعه اقتصادی می تواند برای شهر و مردم داشته باشد.

مسئولان ورزش را بخشی از زندگی خود بدانند

رئیس انجمن سایتوها شیتوریو کاراته ایران با تأکید بر اینکه مسئولان ورزش را بخشی از زندگی خود بدانند، ظرفیت ورزشکاران در شهرستان ها را بالا دانست و توسعه این بخش را ضروری خواند.

«امیر مهدوی» شامگاه جمعه در جریان برگزاری بیستمین دوره مسابقات قهرمانی کاراته کشور ویژه آقایان به میزبانی شهرستان قروه در گفت و گو با خبرنگار کردپرس، اظهار داشت: سطح این دوره از مسابقات از نظر کیفی و کمی خوب بود و از هر نظری این مسابقه به صورت ایده آل برگزار شد.

به گفته او داوری آثار خوب پیش رفت و اعتراضی نبود و باتوجه به کیفیت مسابقات از نظر فنی باید گفت که کاراته کشور روز به روز از نظر فنی و کیفی رو به رشد می رود.

«مهدوی» در پاسخ به این سؤال که برای رفع مشکلات ورزش در شهرستان ها چه باید کرد، گفت: خوشبختانه اکثر قهرمانان ما در سطح های مختلف از شهرستان ها هستند و در واقع در شهرستان ها پتاسیل های فوق العاده ای داریم که نیاز است مورد حمایت قرار گیرند.

او با تأکید بر توجه مسئولان به ورزش، افزود: مسئولان باید تلاش کنند که به ورزش بیشتر بها بدهند و ورزش را جزو لاینفک زندگیشان بدانند و تا ورزش به صورت علمی و فنی جایگاه خود را در میان خانواده ها پیدا کند.

«مهدوی» از برگزاری مسابقات جهانی کاراته در سبک شیتوریو در اواخر آبان ماه سال جاری به میزبانی استان اصفهان خبر داد و تصریح کرد: برنامه ما این است که در استان های مختلف با برگزاری کلاس های فنی و علمی سعی شود تا سطح فنی کاراته کاهای سبک و انجمن را بالا ببریم و سعی کنیم که نسبت به سطح جهانی به پیشرفت برسیم./

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.