تاکید روسای مجالس نمایندگان عراق و آمریکا بر ادامه تلاش مشترک برای مبارزه با تروریسم
به گزارش کردپرس به نقل از السومریه نیوز، دفتر اطلاع رسانی محمد حلبوسی، رئیس مجلس نمایندگان عراق با صدور بیانیه ای اعلام کرد که وی در جریان سفر خود به شهر واشنگتن، پایتخت آمریکا در راس یک هیئت پارلمانی، با نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان این کشور دیدار و گفت و گو کرد.
بنا بر آن چه در این بیانیه آمده، روسای مجالس نمایندگان عراق و آمریکا در دیدار خود راه های گسترش روابط میان دو کشور، فعال سازی کمیته های دوستی پارلمانی و ادامه همکاری مشترک در زمینه های مختلف را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
حلبوسی و پلوسی همچنین به بررسی سیاست باز عراق در قبال جامعه بین المللی برای پیشبرد فرآیند بازسازی و سرمایه گذاری از طریق جذب شرکت های جهانی از جمله شرکت های آمریکایی، ایجاد فرصت های شغلی برای شهروندان عراقی و از بین بردن بیکاری در این کشور پرداختند.
در این دیدار علاوه بر این که ادامه تلاش های مشترک برای مبارزه با تروریسم و گروه های مختلف آن و نابودی تفکر افراط گرا مورد تاکید قرار گرفت، رئیس مجلس نمایندگان عراق نیز از همتای آمریکایی خود برای سفر به کشورش دعوت کرد.
این در حالی است که حلبوسی پیشتر نیز در مقر وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) با پاتریک شاناهان، سرپرست این وزارتخانه دیدار کرد جایی که دو طرف روابط میان بغداد و واشنگتن و راه های گسترش همکاری دو جانبه در زمینه های امنیتی، نظامی و اقتصادی را مورد بررسی قرار داده و بر لزوم تلاش بیشتر جامعه بین الملل در رابطه با فرآیند بازسازی و برقراری ثبات در مناطق آزاد شده از دست داعش و بازگشت آوارگان عراقی به خانه و کاشانه خود تاکید کردند.
رئیس مجلس نمایندگان عراق در این دیدار ضمن تاکید بر لزوم پشتیبانی از کشورش برای ایجاد فرصت های شغلی، کاهش نرخ بیکاری و ارائه خدمات در مناطق آزاد شده از دست داعش با هدف بازگشت آوارگان و جلوگیری از بازگشت این گروه تروریستی و گسترش دوباره تفکر افراط گرای آن، خاطر نشان ساخت که عراق با وجود پیروزی نظامی بر داعش، همچنان نیازمند ادامه تلاش و پشتیبانی در زمینه آموزش نظامی و توانبخشی نیروهای خود، فعالیت اطلاعاتی و حمایت لجستیک برای نابودی هسته های تروریستی و تفکر افراط گرا می باشد.
شاناهان نیز به نوبه خود بر ادامه پشتیبانی آمریکا از دولت عراق و نیروهای این کشور، تمایل واشنگتن برای همکاری بیشتر با بغداد در راستای منافع دو ملت و همچنین اهمیت توسعه روابط دو جانبه و ارتباط میان دو کشور تاکید کرد.
دیدگاه کاربران