گمشده میانسال پیرانشهری در سرما فوت کرد
سلیمان فرازمهر در گفتگوی اختصاصی خود با خبرنگار کردپرس گفت: شب گذشته (7 اسفندماه) و مقارن با ساعت 22 شب و بنا بر اعلام گزارشی مبنی بر مفقود شدن فردی حدوداً 65 ساله در حوالی شهرستان پیرانشهر تمام تیم های امدادی شهرستان در اسرع وقت و با آمادگی کامل اقدامات اولیه جستجو را در دستور کار خود قرار دادند.
وی ادامه داد: تیم های امدادی هلال احمر با همکاری مدیریت بحران، بخشداری مرکزی و دهیاری روستاهای اطراف محدوده مورد نظر از توابع بخش مرکزی نسبت به یافتن فرد مفقود شده عملیات جستجوی خود را از همان لحظات اولیه شروع کردند.
فرازمهر اضافه کرد: عملیات جستجو تا نیمه های شب ادامه داشت اما نیروهای امدادی موفق به یافتن فرد مورد نظر نشدند.
رییس جمعیت هلال احمر پیرانشهر در ادامه سخنان خود عنوان کرد: با روشن شدن هوا و در سپیده دم روز چهارشنبه ( 8 اسفندماه ) تیم های امداد و نجات هلال احمر بهمراه مدیریت بحران شهرستان مجدداً عملیات جستجو را در محدوده مورد نظر شروع کردند که پس از گذشت یک ساعت پیکر بی جان فرد مفقود شده در حاشیه رودخانه روستای "قبله حسن" پیدا شد.
وی ضمن ابراز ناراحتی و تسلیت به خانواده فرد فوت شده ، اظهار داشت: متأسفانه فرد مفقود شده حدود 65 سال سن دارد که بلافاصله پس از شناسایی توسط نیروهای امدادی به بیمارستان امام خمینی پیرانشهر منتقل شد.
رییس جمعیت هلال احمر پیرانشهر در خاتمه تصریح کرد: در این عملیات 2تیم امداد و نجات 6 نفره بهمراه یک دستگاه آمبولانس و یک دستگاه خودروی نجات شرکت داشتند.
بنا بر بر اظهارات موجود فرد فوت شده دچار بیماری فراموشی شده بود و به دلیل سرمازدگی فوت کرده است.
دیدگاه کاربران