خبر ۱۳۹۷/۱۲/۰۴ ۱۰:۱۴ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
اکرم الکعبی، دبیرکل جنبش نجباء:

آمریکا برای ادامه حضور نظامی در عراق، روی جریان‌های سُنی حساب باز کرده است

سرویس عراق و اقلیم کردستان - دبیرکل جنبش نجباء تاکید کرد که دولت آمریکا برای ادامه حضور نیروهای خود در عراق، روی جریان های سیاسی اهل تسنن این کشور حساب باز کرده است.

به گزارش کردپرس به نقل از بغداد الیوم، شیخ اکرم الکعبی، دبیرکل جنبش نجباء به عنوان یکی از گروه های تشکیل دهنده سازمان حشد الشعبی امروز (شنبه) خاطر نشان ساخت که دولت آمریکا برای ادامه حضور نظامی در عراق، روی جریان های سیاسی اهل تسنن حساب باز کرده با این حال شهروندان سُنی این کشور مخالف این کار هستند.

الکعبی در پیامی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی توییتر در این باره نوشت: دولت آمریکا روی این حساب باز کرده که اکثریت جریان های سیاسی سُنی از حضور نیروهای این کشور در عراق پشتیبانی می کنند با این حال، شهروندان اهل تسنن بزرگ منش و مقاوم چنین چیزی را رد می کنند و با برادران اهل تشیع خود در مخالفت با اشغالگران و برافراشتن پرچم مقاومت علیه آنها هم عقیده هستند.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.